Carsten Christiansen

Carsten  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 24.

carsten

Carsten Christiansen

Med over 40 år på instituttet har Carsten opnået en indgående viden om alt, hvad der sker i huset. Carsten sidder med det store overblik, hvilket muliggør, at han kan vejlede vores kunder bedst muligt.

Carsten arbejder som key account manager og projektleder med omdrejningspunkt i innovation. Her står han med ansvaret for kundekontakt, markedsføring og rådgivende salg af udviklingsforløb sammensat af rådgivning og uddannelsesforløb, der tilbydes af Innovation og Digital Transformation til virksomheder.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Den dynamik, der er mellem mine kolleger, og de mange forskellige typer af kunder, jeg har fornøjelsen at samarbejde med. Det inspirerer til nye løsninger på mange forskellige typer af opgaver.

Hvad er du særligt optaget af?

Det er vigtigt for mig, at de løsninger, jeg medvirker til at lave, flytter de mennesker, som jeg samarbejder med, så det kan gøre gavn for deres organisationer og virksomheder.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Det, at det er så alsidigt - kontakten med de mange forskellige typer af virksomheder og mennesker, der skal have løst ofte meget forskellige typer af opgaver, men altid med omdrejningspunktet innovation og udvikling.

............................................................

Artikler og publikationer

Teknologisk Institut skriver med på drejebogen for innovation i fremtidens uddannelser