dnp kan mætte markedet efter nyt samarbejde

Jane  Hagelskjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 84.

form til anodiseringsproces til projektionsskærme hos dnp.

dnp kan mætte markedet efter nyt samarbejde

Stor markedsefterspørgsel, men ingen underleverandør. Og ingen underleverandør – intet produkt. Det var dnp denmarks kattepine, før de fik hjælp til at finde en ny underleverandør. Nu er produktionen af deres storskærme sikret, så de fortsat kan mætte et sultent marked.

dnp denmark er verdens førende leverandør af optiske projektionsskærme, og flere af verdens førende brands er afhængige af dnp’s skærmløsninger. Men selvom dnp har succes, er virksomheden i høj grad afhængig af sine samarbejdspartnere.

En af dem er deres tidligere, tyske underleverandør, som udfører anodiseringsprocesser af aluminiumsforme – forme, der anvendes til formning af storskærme. Underleverandøren har besluttet, at de ikke længere vil tilbyde denne ydelse - en beslutning, som er problematisk for dnp, der ikke kan producere storskærmene uden denne underleverandør.

Med hjælp fra Idé & Vækst fandt dnp frem til en ny, tysk underleverandør, som opfylder virksomhedens krav. Dermed er deres storskærmes fremtid og position på markedet sikret.

Idé & Vækst fandt frem til lige netop den underleverandør, som kan det, vi efterspørger. I øjeblikket er vi i gang med at lave tests, hvis udslag er afgørende for den videre proces. Indtil videre ser det lovende ud, og efterspørgslen på skærmene stiger – så kan jeg være andet end positivt stemt over for fremtiden?” afslutter Peter Rovsing.

Læs historien her: