Cobots - kollaborative robotter

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Cobots - kollaborative robotter

Teknologisk Institut udvikler og implementerer kollaborative robotløsninger – også kaldet cobots.

Hos Teknologisk Institut kan vi hjælpe dig med rådgivning fra designfase til godkendelse af cobot-systemer.

Helt konkret kan vi hjælpe dig med:

  • At implementere sikre cobots i din virksomhed
  • At analysere din cobots automatiseringspotentiale
  • At automatisere din produktion med cobots
  • At optimere din produktion ved hjælp af cobots
  • At udføre sikkerhedstest af din cobot op imod ISO-standarder

Herunder kan du læse mere om cobots, og om hvordan Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at implementere sikre og efficiente, kollaborate robotter.

Sådan tænker du kollaborative robotter ind i din produktion
Markedet for kollaborative robotter ventes at stige med 43 procent årligt de næste fem år, så robotternes potentiale og anvendelsesmuligheder er langt fra indfriet. Robotekspert og faglig leder Søren Peter Johansen fra Teknologisk Institut giver tre gode råd, der er værd at overveje, når man skal implementere såkaldte cobots i sin produktion.

Sikkerhedstest af kollaborative robotter
At implementere en cobot kræver mere end blot at tage den ud af kassen og opsætte den i sin produktion. Læs mere, om hvordan Teknologisk Institut kan hjælpe dig med at måle din robotcelles sikkerhedsniveau.

Sikre, kollaborative robotter
På dette kursus lærer du, hvilke skridt der skal tages for at kunne designe, implementere, risikovurdere og verificere sikkerheden af en kollaborativ robotcelle, så ydeevnen er høj, men sikkerheden stadig i top.

Overvejer du at indføre kollaborative robotløsninger i din virksomhed? Så lad Teknologisk Institut hjælpe dig. Kontakt os for nærmere information.

I nedenstående video demonstrerer projektleder Thomas Madsen Almdal fra Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi bl.a., hvorfor test og analyse af kollision mellem menneske og robot er vigtigt at overveje for virksomheder med kollaborative robotter i produktion.