Danskerne vil på kursus online

Janice Dyrlund Høst

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 57.

PC - Online kurser

Danskerne vil på kursus online

Online efteruddannelse er i kraftig vækst. Derfor satser Teknologisk Institut nu på at levere digital kompetenceudvikling til danske virksomheder via online kurser.

I flere år har undersøgelser vist, at den største barriere for kompetenceudvikling i danske virksomheder er selve tiden væk fra arbejdspladsen. Derfor er efterspørgslen på online kurser stigende, og nu opruster Teknologisk Institut Uddannelse med et stort online kursuskatalog.

- Vi har haft mere end 6.000 deltagere på vores webinarer – og hele vejen rundt har vi modtaget positiv feedback. Det har givet os mod på at satse mere på digital kompetenceudvikling, da vi ser, at markedet er ved at være modent til det. I takt med at samfundet er blevet mere digitaliseret, er der øget efterspørgsel på digital kompetenceudvikling siger centerchef for Uddannelse på Teknologisk Institut Janice Dyrlund Høst.

For to år siden tog Teknologisk Institut det første skridt i digital kompetenceudvikling med Instituttets lancering af online webinarer. I 2014 deltog 2.082, mens deltagertallet sidste år var 3.492. En stigning på 60 %. Teknologisk Institut efteruddanner årligt flere end 15.000 personer på forskellige uddannelser, kurser og konferencer i Taastrup, Odense, Aarhus, Aalborg og København.

- Med vores nye online kurser er det nu muligt for os også at levere kompetenceudvikling i de dele af Danmark, hvor vi ikke afholder traditionelle kurser – på dén måde sparer kursisterne transporttiden. Og da online kurser desuden er billigere end traditionelle kurser, så sparer deltagerne en del ved at vælge denne kursusform frem for den traditionelle, siger Janice Dyrlund Høst.

Det betyder dog langt fra, at de traditionelle kurser er ved at uddø – online kurser skal ses som et supplement hertil:

- Vi har mange kursusdeltagere, der ikke kunne drømme om at tage online kurser – men foretrækker face-to-face undervisning med direkte feedback fra såvel underviser som medkursister. Med online kurser rammer vi et nyt behov. I en tid, hvor mange virksomheder fortsat agerer under pres, er det nødvendigt at sænke virksomhedernes barriere for at investere i uddannelse, der kan bane vejen til forretningskritisk viden, nye færdigheder og kendskab til ny teknologi, tilføjer Janice Dyrlund Høst.

Online kurserne udbydes inden for områderne IT, Ledelse, Effektivitet, Konflikthåndtering, HR og Personale og Kommunikation.

Læs mere om det samlede udbud af online kurser: www.teknologisk.dk/onlinekurser

Yderligere oplysninger
Centerchef Janice Dyrlund Høst, Teknologisk Institut, Uddannelse, mail: jdy@teknologisk.dk,
mobil: 7220 3057