Data, statistik og kunstig intelligens - Data mining og outlier analyse

Philipp  Trénel

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 92.

Big data - AgroTech

Data, statistik og kunstig intelligens - Data mining og outlier analyse

Mange danske virksomheder samler store mængder data, og nogle oplever endda, at de er ved at drukne i det.

For at data skal skabe værdi for en virksomhed kræver det dog mere end bare indsamling – data skal renses og udforskes, før de gør gavn. Ofte gemmer guldet sig lige foran næsen på én, og man skal bare i gang med at lede. Med data mining kan man udforske sine data og få et overblik over, hvilke ting man måler, hvordan de relaterer sig til hinanden, og hvilke muligheder der kan være i at lave analyser og modeller på dem. Med outlier analyse kan man derudover få indblik i, hvilke observationer der afviger fra normen, og hvor man skal være ekstra opmærksom – en teknik, der bruges flittigt til alt fra detektion af kreditkortsvindel og vedligehold af industriproduktion til udforskning af resultater fra videnskabelige eksperimenter. 

Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med

  • At analysere din virksomheds eksisterende data og finde interessante mønstre og afvigere. 

  • At estimere kvaliteten af din virksomheds data og komme med anbefalinger for, hvordan de kan ”rengøres” og gøres klar til dataanalyse. 

  • At forbedre din virksomheds data pipeline eller opsætte en ny, der muliggør at analyser af trends, klynger og afvigere kan køres automatisk og løbende.