Digital transformation i virksomheder

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Nye digitale teknologier og smart sammenkobling af dem skaber helt nye muligheder. Vi kalder udviklingen digital transformation som et samlende bredt begreb.

Digital transformation i virksomheder

Big Data, sensorer, apps og Internet-of-Things ... nye digitale teknologier og smart sammenkobling af dem skaber helt nye muligheder for procesoptimering, produktudvikling, nye værdikæder og forretningsmodeller og udfordrer dermed til nytænkning. Vi kalder udviklingen digital transformation som et samlende bredt begreb. Det handler nemlig ikke bare om at "sætte strøm til" - altså at digitalisere det eksisterende. Det handler om at gentænke og redesigne - at transformere - produkter, services, processer, værdikæder og forretningsmodeller, så de bygger på en digital logik.

Digital transformation er også tit baseret på, at flere forskellige teknologier smeltes sammen. Det kræver ikke kun viden om de enkelte teknologier, men også om hvordan de kan spille sammen og skabe helt nye muligheder. Nogle virksomheder forstår at udnytte de nye muligheder, men desværre viser flere undersøgelser, at danske virksomheder ikke i tilstrækkelig grad deltager i denne udvikling endnu.


Vi kan hjælpe

Vi hjælper både store og små virksomheder med at forstå og udnytte digital transformation af administrations-, produktions- og logistikprocesser, produkter, services og forretningsmodeller til at optimere og styrke deres forretning og skabe nye forretningsmuligheder.

I større projekter inden for hele brancher, eller på kommunalt, nationalt eller EU-plan, arbejder vi også med digital transformation af hele applikationsområder, fx byer, energisystemer, landbrug, boliger etc. Her skaber digital transformation nye muligheder ved at optimere og skabe merværdi i samspillet på langs og tværs af værdikæderne. Digital transformation er nemlig aktuelt og tilgængeligt for alle - lige fra de helt små virksomheder og op på samfundsniveau.


Læs mere

IoT & Data Democenter

Udnyt data til optimering af kundeoplevelsen

Digital lagerstyring i detail - et eksempel

Digitalisering i produktionsvirksomheder

Lager, logistik og transport