Digital Twin Greenhouse

Jesper Peter Mazanti Aaslyng

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 44.

Virtuelle vaeksthus

Digital Twin Greenhouse

Digital Twin Greenhouse™ er et nyt softwaresystem til væksthusindustrien. Det simulerer en komplet digital tvilling af det fysiske væksthus, og kombinerer beregning af plantevækst og klimastyring i forhold til energiforbruget.

Digital Twin Greenhouse™ er resultatet af mange års videnskabelig forskning udført i mange lande, som kombineres i en brugervenlig applikation af Teknologisk Institut.

Læs produktblad

Systemet kommer i to versioner:

InfoGrow 2.0™ er et taktisk online beslutningsstøttesystem i for den produktionsansvarlige. Det bruger data fra klimacomputeren og præsenterer realtidsinformation om plantevækst, produktionstid og klima i forhold til energiforbrug samt indeholder et fleksibelt og tilpasset log-system til begivenhedsregistrering og rapportering

Det Virtuelle Væksthus™ er et strategisk simuleringsværktøj rettet mod teknologileverandører og rådgivere. Det visualiserer energieffektive investeringer og kan teste fordele og ulemper ved nye investeringer i væksthuskonstruktion og teknologi samt teste energieffektiviteten af ​​ændringer i klimastyringsstrategien.