Digital Twin Greenhouse - Det virtuelle væksthus

Jesper Peter Mazanti Aaslyng

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 44.

Virtuelle vaeksthus

Digital Twin Greenhouse - Det virtuelle væksthus

Med det virtuelle væksthus kan væksthusgartnere teste effekter af nye teknologier eller skift af plantekultur virtuelt, inden der investeres og laves ændringer i virkeligheden. Ligeledes kan leverandører til gartnerisektoren simulere effekterne af deres teknologier, fx nye gardiner, affugtere og LED lamper og lignende.

Det virtuelle væksthus er et modelbaseret online værktøj, som beregner effekten af nye tiltag på energiforbrug, klima og planteudbytte. Det kan være både tekniske og biologiske tiltag som investering i ny teknologi, klimamæssige tiltag, ændringer i dækkematerieler eller skift af afgrøder. Du kan som resultat fx få en rapport, der sammenligner energiforbrug og planteudbytte under dine nuværende betingelser op mod de ændrede. Derudfra kan I kan vælge den bedste investering eller andre tiltag relateret til plantekulturen.

Læs produktblad

 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Online værktøj som simulerer effekten af nye teknologier eller skift af afgrøder i et væksthus, inden der investeres
  • Du får en rapport, der sammenligner planteproduktion og energiforbrug ved de eksisterende og de mulige nye forhold i væksthuset
  • Nemt at bruge. Du køber et login til hjemmesiden www.virtueltvaeksthus.dk, hvor du definerer de eksisterende og nye betingelser i dit væksthus. Ud kommer rapporten med sammenligningerne. Alternativt kan du lade Teknologisk Institut eller din energikonsulent lave rapporterne for dig.

Gartnerier

  • Vælg den bedste investering.
  • Simulér effekten af ny teknologi som nye gardiner, affugtere eller LED lamper eller skift af kultur i jeres væksthuse, inden I investerer

Teknologileverandører

  • Øg dit salg. Simulér effekten af jeres teknologi, så gartneriet vælger jeres teknologi
  • Udvikl de rigtige nye teknologier. Få testet din nye teknologi inden der gennemføres dyre forsøg i større skala

Case