Digital Twin Greenhouse - InfoGrow

Jesper Peter Mazanti Aaslyng

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 44.

InfoGrow

Digital Twin Greenhouse - InfoGrow

InfoGrow er et beslutningsstøttesystem til optimering af klimaindstillingerne i en væksthusproduktion. Med InfoGrow software som beslutningsstøtte, kobles målingerne af det fysiske klima i væksthuset direkte sammen med fotosyntesen, og dette giver nye muligheder for at optimere produktionen og spare ressourcer. Med InfoGrow kan du følge fotosyntesen her og nu sammenlignet med den maksimalt opnåelige og se mulighederne for at øge produktionen ved at justere setpunkter for klimastyringen.  Samtidig viser InfoGrow effektforbruget til lys og varme, og sammen med information om energipriser giver InfoGrow overblikket over energiomkostninger relateret til produktion. Det er også muligt at lave en analyse af historiske data.

Læs produktblad

InfoGrow kan kun anvendes sammen med Senmatic’s Superlink 5, men vi er i gang med at tilrette så også gartnere med PRIVA klimacomputer kan bruge InfoGrow. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Opsætning af jeres gartneri i InfoGrow (programmet skal opsættes til hvert hus i gartneriet)
  • Tolkning af data fra InfoGrow og systematisk gennemgang af klimaet på baggrund af InfoGrow data på aftalte årstider

Deraf opnår I:

  • Optimering af væksthusproduktion
  • Overblik over energiomkostninger og udbytte
  • Hvor hurtigt gror planterne i mit væksthus?
  • Hvor stort er energiforbruget i de enkelte væksthuse?
  • Hvad gør kunstlys for min produktion?
  • Optimeringsscenarier - hvad sker der med fotosyntesen, hvis set-punkter for temperatur eller CO2-koncentrationen ændres?