Digitale muligheder i det fysiske butiksliv - IBIZ Techlab - Digital innovation

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

To unge kvinder på shopping i en butik ser på en iPad, som viser yderligere information om varerne.

Digitale muligheder i det fysiske butiksliv - IBIZ Techlab - Digital innovation

IBIZ TechLab er et projekt, der demonstrerer teknologier til monitorering af kundeadfærd og teknologier til forbedring af kundeoplevelsen i den fysiske butik. Projektet er finansieret af Styrelsen for Forskning og Innovation og løber fra januar 2016 og til udgangen af 2018 med 1-2 årlige demonstrationsprojekter.

Projektet har til formål at fremme den digitale innovation i de fysiske butikker via formidling af de teknologiske muligheder samt demonstrationen af teknologierne i praksis med det formål at fremme teknologi- og dataudnyttelse i de fysiske butikker. Det skal ske gennem vækst og øget kundeloyalitet på baggrund af data samt en forbedring af kundeoplevelsen.

 

En del af IBIZ Center

IBIZ TechLab er et nyt spor i Innovationscenter for eBusiness (IBIZ Center), der siden 2007 har inspireret og vejledt små og mellemstore danske virksomheder til øget digitalisering og datadrevet forretningsudvikling. På centrets hjemmeside finder du hjælp til valg af it-system og -leverandør, cases, vejledninger og værktøjer til afklaring af din virksomheds it-behov. Læs mere på www.ibiz-center.dk

Digitalisering i mindre virksomheder - IBIZ Center

 

Et bredt samarbejde

Projektet er et samarbejde mellem alle de tre IKT-orienterede GTS-institutter; Alexandra Instituttet, DELTA og Teknologisk Institut samt Erhvervsakademi Aarhus, og dækker således bredt over kundeoplevelsen og privacy, teknologier til datafangst og dataanvendelse i handels- og servicevirksomheder.

Ringe by lagde jord til første demonstrationsprojekt

Projektet i Ringe var et samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, der igennem længere tid har arbejdet med at styrke det lokale butiksliv og anses for at have højt potentiale for at blive styrket gennem datadrevet innovation og brug af nye teknologier.

“Faaborg-Midtfyn er en interessant case, fordi de på den ene side er bevidste om det lokale handelslivs udfordringer men på den anden side endnu ikke har løsningerne. Det er et godt udgangspunkt for vores samarbejde.” Sanne Schibsbye, seniorprojektleder

Projektet handlede om at skabe en større synergi mellem byens fritidscenter med ½ mio. årlige besøgende og bykernen. Læs mere om demonstrationsprojektet i Ringe.

For yderligere info kontakt projektleder Peter Lemcke Frederiksen på +45 7220 2074 eller plf@teknologisk.dk.