DMRI julehilsen - Flæsk on the fly

Christina Britt Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 60.

Julegris - DMRI

DMRI julehilsen - Flæsk on the fly

DMRI har udviklet en robot, som tilskærer emner på et bånd. Værktøjet er baseret på et gammelkendt princip, hvor en roterende kniv skærer op mod et fast modhold. Når vi tidligere har brugt denne skæreteknologi, har det været nødvendigt at udvikle supplerende mekaniske konstruktioner, som sikrede, at emnet blev præsenteret præcist og ens for kniven, men som komplicerede udstyret.

Denne ulempe har den kunstige intelligens nu sparet os for. Ved hjælp af billedbehandling og kunstig intelligens kan vi nu styre en robot, så den fuldstændig præcist tilskærer emnet - uanset placering -og vi kan frem for alt ændre skæringen fra emne til emne.

Det betyder, at den samlede løsning bliver enklere, mere robust, formentlig også billigere og ikke mindst tilpasset kundens behov. Kort fortalt; den kendte skæreteknik anvendes i en ny teknologisk sammenhæng, og pludselig skaber kombinationen nye resultater.

På den måde kan man sige, at vi lærer af historien, kobler det sammen med ny teknologi og dermed flytter grænserne for det mulige endnu en gang!  

Se video