DTI FileSync: Intuitiv og effektiv backup til eksisterende IT-infrastruktur

Rasmus  Hasle

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 64.

-

DTI FileSync: Intuitiv og effektiv backup til eksisterende IT-infrastruktur

Savner du også en simpel metode til at sikre let adgang til dine robotprogrammer og andre vigtige filer og mapper? Så er DTI FileSync løsningen.

Med denne UR+ får du mulighed for at lave en automatisk synkronisering af valgfrie mapper. Opsætningen er simpel og effektiv, og leveres som en færdig URCap, der er nem at installere og konfigurere direkte på robotten.

DTI FileSync er en URcap, som giver alle brugere mulighed for at definere mapper, der løbende skal synkroniseres til en server. Synkroniseringsfrekvensen indstilles efter behov under installation og konfiguration, og herefter skal man ikke bekymre sig yderligere.

DTI FileSync taler sammen med jeres eksisterende IT-infrastruktur via de klassiske Windows-fildelingsprotokoller SMB1 og SMB2. Disse understøttes på alle gængse platforme. Tag endelig fat i os, hvis I har andre ønsker/behov.

Du kan herunder downloade DTI FileSync, som er fuldt funktionsdygtig i fem dage. Herefter skal der anvendes en licens for fortsat anvendelse.

-

Ønsker du at købe en licens, kontakt da raha@teknologisk.dk.

Do you want to go to the English version of this page? Click here.