E-bog: Bogerinddragelse i udviklingsprocesser

Jane  Hagelskjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 84.

Det er et billede af tre orange stole.

E-bog: Bogerinddragelse i udviklingsprocesser

Borgerne respræsenterer en uudnyttet ressource, som er oplagt at få i spil i udviklingsaktiviteter. Ved at inddrage borgerne får du indblik i reelle behov, du skaber tillid, du kan anspore til at tage ansvar, du får serveret nye ideer til udvikling samt mange andre fordele. Der er ingen områder, der er bedre egnet end andre - områder som ældre og handicap, børn og unge, energi og klima samt sundhed og velfærd kan alle drage nytte af borgernes ressourcer i forandrings- og udviklingsprocesser.

Teknologisk Institut har udarbejdet en e-bog, der forsøger at svare på, hvorfor og hvordan du kan arbejde med borgerinddragelse. Hvilken rolle du som offentlig part spiller? Og hvilke muligheder for samspil mellem borgere og det offentlige du kan anvende som nøglen til at styrke vores fælles velfærdsstat. Og 'borger' skal forstås i ordets bredeste forstand og rummer alle kommunens interessenter: borgere, virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, medier m.fl. Borgerinddragelse kan dermed også bruges til at styrke og fremme lokal erhvervsudvikling.

Udfyld nedenstående formular, og du får et link til e-bogen med det samme. Vi bruger dine oplysninger til at sende dig e-bogen og ikke andet. Du kan læse mere om Teknologisk Instituts persondatapolitik her.

Navn E-mail Arbejdsplads

 

Måske er e-bogen "Samskabelse i praksis" også relevant for dig? Du finder den her.

Og du kan tilmelde dig Teknologisk Instituts nyhedsmail om innovation, idéudvikling og forretningsudvikling her.