Eksport af sundheds- og velfærdsteknologi

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Et verdenskort hvor diverse storbyer er markeret som røde cirkler

Eksport af sundheds- og velfærdsteknologi

Ønsker du at udbrede din virksomheds sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og services til andre lande? Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi ved Teknologisk Institut hjælper dig med at blive klar til nye eksportmarkeder.

Teknologisk Institut har stor viden om internationale markedsforhold og -behov inden for sundheds- og velfærdsteknologi fra mange års samarbejde med danske og udenlandske producenter, vidensinstitutioner og internationale innovationsmiljøer - vi har derfor oparbejdet et indgående branchekendskab på internationalt niveau.

Vi skræddersyr forløb tilpasset netop din virksomhed.
Vi hjælper med at foretage markedsundersøgelser af dit nye eksportmarked, og vi udfører markedsvalideringer af dine produkter/services, så potentialet på det nye marked identificeres.

Vi hjælper også med at imødegå implementeringsudfordringer, som kan opstå, når din virksomhed bevæger sig ud på nye udenlandske markeder.

Vores tætte samarbejde med udenlandske organisationer har desuden sikret os gode kontakter og et robust internationalt netværk. Vi kan derfor skabe kontakt til relevante samarbejdspartnere og aktører, som kan fremme eksporten af dit produkt.

Internationalisering og markedsforberedelse kan fx bestå af:
  • Identificering af relevante nye vækstmarkeder
  • Afklaring af markedspotentialet via markedsundersøgelser
  • Markedsvalideringer af dine produkters potentiale
  • 1-1 møder, sparring og rådgivning
  • Netværksdannelse og ERFA-grupper blandt internationale aktører
  • Markedsbesøg på nye eksportmarkeder og hotspots
  • Deltagelse i eksportfremstød og i delegationer på internationale messer

Vil du vide mere? Så kontakt os for mere information.

Herunder kan du se, hvordan Teknologisk Institut i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi har udviklet vigtig viden om eksport til Japan, og bl.a. assisteret KR Hospitalsudstyr med at kortlægge deres eksportpotentiale på det japanske marked. Projektet har samtidig afholdt matchmaking mellem virksomheder og aktører med interesse for Japan og bistået med vidensdeling om eksportparathed.