Emballage - ScanStar

Betina  Bihlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 53.

Dette er et billede af ScanStar logoet i guld

Emballage - ScanStar

ScanStar er en fællesnordisk emballagekonkurrence, der siden 1969 arrangeres hvert år af SPA – Scandinavian Packaging Association - samarbejdsorganisationen for Emballagespørgsmål i Skandinavien.

Hvem kan tilmelde sig?

Konkurrencen er åben for alle emballager som er formgivet, konstrueret eller fremstillet i et af de nordiske lande. Selv emballager bestilt for et nordisk firmas regning kan deltage i konkurrencen. Den tilmeldte emballage skal være markedsført før tilmeldelsesdatoen og den må ikke tidligere have været tilmeldt ScanStar-konkurrencen.

Tilmelding kan foretages af formgiveren, konstruktøren, producenten eller brugeren med de øvrige parters samtykke.

Hver deltager har mulighed for at tilmelde et ubegrænset antal forskellige emballager der opfylde konkurrencereglerne.

Hvad indebærer en ScanStar?

Den virksomhed, der tildeles en ScanStar, får udover et diplom retten til at bruge ScanStarsymbolet i sin markedsføring af den prisbelønnede emballage. Navnene på vinderne publiceres internationalt kort efter juryens slutbedømmelse.

Emballager, der har modtaget en ScanStar har ret til at deltage i den globale konkurrence Worldstar.

ScanStar-vindere

ScanStar-vinderne for de seneste års konkurrencer kan ses på www.scanstar.org, hvor der også kan findes yderligere information om konkurrencen

Dette billede indeholder billeder af ScanStar vindere fra årene 2016 og 2017. Det er et sammensat billede af flere billeder

.