Én indgang til it-inspiration

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Én indgang til it-inspiration

IBIZ-Center er Danmarks eneste innovationscenter for udbredelse af eBusiness (forretnings-it) i små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at effektivisere virksomhedernes daglige drift og derigennem forbedre virksomhedernes konkurrenceevne.

IBIZ-Centeret formidler viden om nye og eksisterende it-systemer samt forretningsmuligheder. Derudover understøtter innovationscenteret offentlige initiativer indenfor eBusiness – eksempelvis den fælles offentlige standard for dokumenthåndtering: NemHandel – se mere på www.nemhandel.dk

Hvad tilbyder vi?
IBIZ-Centerets medarbejdere yder kvalificeret og uvildig vejledning om it til små og mellemstore virksomheder. Dvs. vejledning om fx it til økonomistyring, timesagsstyring og ERP samt om nye trends indenfor mobile teknologier, cloud computing, webshop og online markedsføring.

På ibiz-center.dk finder du

  • Inspiration til, hvordan du øger omsætningen og effektiviteten i din virksomheder ved at anvende it på en ny og værdiskabende måde, som fx Otterup VVS:
    http://www.ibiz-center.dk/otterup-vvs.html
  • Overblik over it-trends på markedet netop nu, som dine kunder kan drage fordel af
  • Vejledning til at finde en it-rådgiver og -leverandør, der kan guide dig igennem processen fra behovsafklaring over valg af løsning til ibrugtagning - læs mere om It-starthjælpskonceptet på:
    www.ibiz-center.dk

Hvordan kommer vi til dig?
IBIZ-Centeret afholder workshops og inspirationsmøder i hele landet. Samles flere virksomheder til et lokalt gå-hjem møde, kommer vi gerne og holder et spændende, uvildigt og gratis foredrag (se evt. www.ibiz-center.dk/gratis-foredrag/oplagsoversigt).

Inspiration og vejledning
Som inspiration til anvendelse af it-løsninger, findes der endelig på IBIZ-Centerets hjemmeside værdifuld information, vejledninger, tips, leverandørlister, videoer med succeshistorier og værktøjer til forretningsudvikling.

Læs mere
www.ibiz-center.dk

Følg os på Twitter
www.twitter.com/IBIZcenter

E-mail
info@ibiz-center.dk