Energimaterialer og højtemperaturkemi - Mød vores eksperter

Jens  Christiansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 98.

Medarbejder i laboratorie

Energimaterialer og højtemperaturkemi - Mød vores eksperter

JensJens Christiansen, sektionsleder. Kemiingeniør og ph.d. i materiale-
videnskab fra DTU samt EBA fra Ingeniørhøjskolen Ballerup. Ansat på Teknologisk Institut siden 2003 og har gennemført adskillige projekter inden for materialer og processer til energiformål samt reaktorteknologi. Jens har tidligere været ansat i Haldor Topsøe A/S' forsknings- og udviklingsafdeling og som forsker på DTU.

Kontakt Jens på telefon 72 20 24 98 eller på mail jec@teknologisk.dk

Jens KromannJens Kromann Nielsen, faglig leder. Kemiingeniør i teknisk kemi og ph.d. i polymerteknologi fra DTU. Ansat på Teknologisk Institut siden 2009 og har gennemført adskillige projekter inden for materialeteknologi og processer til energikonvertering, bl.a. biomasseforgasning. Jens har tidligere arbejdet med coatingudvikling i AkzoNobels R&D-afdeling i København.

Kontakt Jens på telefon 72 20 25 06 eller på mail jknn@teknologisk.dk
 

JakobJakob S. Engbæk, konsulent. Civilingeniør i nanoskala-materiale fysik og ph.d. inden for katalyse fra DTU. Jakob har arbejdet på Teknologisk Institut siden 2006 og har gennemført projekter primært inden for katalytisk omdannelse af brændstoffer til brændselsceller og dieselmotorer, men også behandling af gas til fremstilling af syntetiske brændstoffer.

Kontakt Jakob på telefon 72 20 24 85 eller på mail jae@teknologisk.dk
 

 
AndreasAndreas Peter Vestbø, konsulent. Kemiingeniør og ph.d. i uorganisk og anvendt kemi fra DTU. Ansat på Teknologisk Institut siden 2010 og har arbejdet med membranteknologi, råstofgenanvendelse og processer til energikonvertering. Andreas har tidligere arbejdet med katalysatorfremstilling i Haldor Topsøes forsknings- og udviklingsafdeling i Ravnholm.

Kontakt Andreas på telefon 72 20 28 27 eller på mail aspv@teknologisk.dk

 
JoséJosé M. Román-Marín, konsulent. Kemiingeniør og ph.d. i polymerteknologi fra DTU med speciale i flow-simulering af viskoelastiske væsker og eksperimentel reologi. José har været ansat på Teknologisk Institut siden 2012, hvor han arbejder med membranteknologi og processer til alternativ energiproduktion.

Kontakt José på telefon 72 20 10 45 eller på mail jmrm@teknologisk.dk

 

SørenSøren Vendelbo, konsulent. Civilingeniør og ph.d. i eksperimentalfysik fra DTU. Ansat på Teknologisk Institut siden august 2014, hvor han arbejder med nye former for opvarmning af reaktorer. Tidligere var Søren ansat som forsker (Post doc) ved det tekniske universitet i Delft, hvor han bl.a. simulerede og udviklede udstyr til små reaktorer, der blev brugt til in-situ karakterisering af katalysatorer.

Kontakt Søren på telefon 72 20 16 24 eller på mail sbv@teknologisk.dk