Erik W. Hallgren

Erik W. Hallgren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 79.

Erik

Erik W. Hallgren

Erik W. Hallgren er innovationskonsulent, facilitator og ekspert i at træne og udvikle virksomheder i forhold til produkt-service innovation og radikal innovation. Erik har en Ph.d. i medarbejderdreven innovation, og hans helt store interessefelt ligger i at udbrede virksomheders kapacitet til at være innovative. Derudover har Erik en meget praksisnær tilgang til at arbejde med innovation, forretningsmodeller og strategisk planlægning.

............................................................

Hvorfor er Innovationscentret på Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for mig?

Teknologisk institut er et sted fyldt med forskellige fagligheder og kompetencer, hvorfra man kan indhente viden til at løse specifikke opgaver for kunderne. Teknologisk Institut har ydermere et hav af kompetente eksterne samarbejdspartnere, som vi kan henvise vores kunder til.

Hvad er jeg særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af at undervise organisationer og virksomheder i at favne hele innovationsprocessen. Der er mange strukturer bag en innovationsproces, som skal være velfungerende, for at innovationen kan få fodfæste. Jeg arbejder derfor meget med at opsætte strategier og igangsætte alt det rundt om en innovationsproces.

Hvad er jeg allerbedst til i mit job?

Jeg er nok allerbedst til at facilitere og skubbe deltagerne ud af deres komfortzone, således, at virksomheden får identificeret nye vinkler på en problemstilling.

............................................................                                                                  

Video om innovationsledelse