Energibranchens Service Sammenslutning, ESS - Ny kvalitetsordning for varmeanlæg i enfamiliehuse

Kristian  Vielwerth

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 07.

POJ og VP

Energibranchens Service Sammenslutning, ESS - Ny kvalitetsordning for varmeanlæg i enfamiliehuse

Energibranchens Service Sammenslutning, ESS, er en brancheforening for virksomheder, som servicerer varmeanlæg. Det primære indsatsområde er parcelhuse. En række af medlemsvirksomhederne kommer fra det tidligere GSR, Gas Service Registreringen, og andre fra OSS, Olie- og gasbrænder Service Sammenslutningen. Mange af disse firmaer servicerer ikke kun olie- og gasfyr, men også jordvarmeanlæg og luft-til-vand-varmepumper. Foreningen har i 2018 skiftet navn fra OR-Energibranchen til Energibranchens Service Sammenslutning, ESS.

EES sekretariatet
Sekretariat for ESS drives af Teknologisk Institut, som via telefon, mail og hjemmeside yder teknisk support til medlemmerne og stiller relevant information til rådighed for offentligheden, herunder en medlemsliste hvor ejere af varmeinstallationer kan finde lokale virksomheder med kvalificerede servicefolk.

Ny kvalitetsordning for
varmepumpeservice på vej

I samarbejde med Teknologisk Institut udgives i 2018 en ny branchestandard for service af varmepumpeinstallationer, der lever op til den gældende lovgivning på området. Den nye standard supplerer markedets standarder for oliefyrservice, som ESS stiller til rådighed via OR og for gasfyrservice, som reguleres via gasreglementet. Kvalitetsordningerne omfatter også kontrolprogrammer med stikprøveinspektioner af udført service. Dermed har parcelhusejerne adgang til en kvalificeret og kvalitetskontrolleret servicepartner, uanset om de har oliefyr, gasfyr, varmepumpe eller en hybridløsning.

Læs mere om Energibranchens Service Sammenslutning, ESS