Få inspiration til morgendagens velfærdsteknologiske produkt i CareLab Innovation

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Få inspiration til morgendagens velfærdsteknologiske produkt i CareLab Innovation

En dag med velfærdsteknologispecialister fra Teknologisk Institut hjælper din virksomhed med at idégenerere og co-create jeres næste velfærdsteknologiske produkt.

Ydelsen hedder CareTech Future, og assisterer virksomheder i at få afsæt til deres kommercielle succes med velfærdsteknologi.

- Vi vil med CareTech Future gerne give virksomhederne et overblik over muligheder i markedet og mulige produktideér, fortæller seniorkonsulent Tobias Theodorus Perquin fra Teknologisk Instituts Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi og tilføjer:

- Vi tager en indledende dialog med kunden og faciliterer en proces med udgangspunkt i den enkelte virksomhed og dennes ønsker. Vi stiller med de relevante personer og kompetencer, så virksomheden får et solidt og nyt afsæt for ny markeds- og produktudvikling.

Ydelsen udspringer af Teknologisk Instituts satsning CareLab Innovation. For at styrke udviklingen af ny, dansk velfærdsteknologi skabte Teknologisk Institut i november 2017 et nyt innovationslaboratorium, CareLab Innovation, der giver mulighed for at bygge bro mellem virksomhederne og slutbrugerne i velfærdssystemet.

-

Hos GDV Technology har man brugt CareTech Future til markedsudvikling på deres intelligente overseng, som monteres på eksisterende plejesenge.

- Vi synes, det har været interessant for os, fordi vi kunne få nogle andre øjne på og få tilført nogle kompetencer, som kan være med til at pejle os i den rigtige retning.

- Vi har måske stirret os blinde på nogle ting, og her kan vi få stillet nogle kritiske spørgsmål ind til, hvordan vi kan blive endnu skarpere på nogle punkter, eller se vores koncept på en anderledes måde, fortæller administrerende direktør hos GDV Technology, Jens Kristian Goth.

GDV Technology har kunne trække på det indgående kendskab, som Teknologisk Institut har til velfærdsteknologiområdets behov og aktører, fortæller Michael Kock, der er bestyrelsesformand hos GDV Technology.

- Teknologisk Institut er en dygtig sparringspartner i kraft af, at de har et fokus på det segment, velfærdsteknologi, som vi beskæftiger os med og også har personer involveret i processen med forskellige baggrunde, som både kan hjælpe os med at facilitere processen, men som også har en faglig baggrund fra sektoren, siger han.

Med CareTech Future bliver dit behov fastlagt forud for innovationsdagen og involverer de rette specialister til lige netop din idé, service eller dit produkt.

Hvis du vil vide mere om CareTech Future kan du læse her.