Få styr på allergenerne i dit storkøkken

Inger  Olesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 84.

NOFA netværk

Få styr på allergenerne i dit storkøkken

Kom med til opstartsmøde på netværket for fødevareallergener, NOFA, den 30. marts 2017.

Storkøkkener, cateringvirksomheder og restauranter oplever i stigende grad daglige udfordringer i forbindelse med styring, håndtering og mærkning af fødevareallergener. Derfor er det nystartede netværk for fødevareallergener, NOFA, en oplagt håndsrækning.

Netværket vil formidle information, tilbyde træning samt opsamle og dele viden om allergener. Dette vil foregå via netværksmøder, som deltagerne selv kan sætte deres præg på.

Color Line Centralkøkken vil have styr på allergenerne

Èn af de køkkenchefer, som har benyttet sig af dette, er køkkenchef hos Color Line Centralkøkken, Tor Ove Sørlie. Han har en helt særlig overvejelse bag sin tilmelding til netværket:

”Med 4,2 millioner gæster på vores skibe hvert år, tager vi allergiudfordringen meget alvorligt. Når man er i søen, er det ikke altid muligt at komme hurtigt på et sygehus, hvis en passager rammes af et allergianfald,” forklarer Tor Ove Sørlie.

Color Line Centralkøkken har derfor meldt sig ind i NOFA for at få adgang til nye løsninger indenfor fødevareallergener samt nogle at dele erfaringer med:

”Allergener og buffet er ofte en stor udfordring. Vi ser frem til løbende at få viden om nye løsninger, som er nemme at implementere i praksis, og til at dele erfaringer med kollegaer i branchen,” uddyber Tor Ove Sørlie. 

Udover storkøkkener og cateringvirksomheder vil også fødevareproducenter deltage i netværket.

Om NOFA

Netværket er et initiativ fra Teknologisk Institut og Food Diagnostics ApS. Et virksomhedsmedlemsskab koster 5.500 DKK/år ekskl. moms. Ikke-medlemmer kan deltage i opstartsmødet for 550 DKK ekskl. moms. Melder du dig efterfølgende ind i netværket, fratrækkes beløbet dit årskontingent.

Årskontingentet inkluderer deltagelse af maks. to personer, som dagligt håndterer fødevareallergener, fødevareallergi og/eller intolerance. Prisen dækker udgifter til administration af NOFA, abonnement på NOFA NetGroup, nyhedsbreve, honorar til eksterne foredragsholdere, møder, referater osv. Læs mere her: www.nofa.dk.