Fødevarerådgivning

Dorte  Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 45.

Fødevarerådgivning

Fødevarerådgivning

Har du brug for få timers fleksibel rådgivning, er klippekortet en god løsning for dig. Det kan være til akut opståede spørgsmål, hjælp til produkt- og procesudvikling eller optimering af dit ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Du får nem og hurtig adgang til specialistrådgivning indenfor:

Fødevaresikkerhed

  • HACCP og ledelsessystemer: Hvordan styrer jeg fødevaresikkerheden?
  • Mikrobiologi: Har jeg styr på Listeria og holdbarheden af mine varer?
  • Hygiejne og indretning: Lever det op til Fødevarestyrelsens krav?
  • Sårbarhedsanalyse: Er vores virksomhed sårbar i forhold til fødevaresvindel og hvordan undgår jeg det?

Mærkning og lovgivning

  • Mærkning: Er min etiket korrekt og hvad med næringsdeklarationen?

Analyse og karakterisering

  • Reologi: Hvilken viskositet har mit produkt eller råvare?
  • Tekstur: Hvilken tekstur har min fødevare (hårdhed, sprødhed, mundfølelse osv.)?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder fødevaren sin kvalitet i forhold til farve, aroma og tekstur?
  • Kvalitetskontrol: Hvilke indholdsstoffer har min fødevare (vitaminer, antioxidanter osv.)?
  • Pulveranalyse: Hvilke flydeegenskaber eller partikelstørrelse har mit pulver?

Produktudvikling

  • Funktionalitet: I hvilke applikationer kan en ingrediens benyttes i forhold til dens egenskaber (vandbinding, fedtbinding, skumdannelse osv.)? 
  • Pulverteknologi: Hvordan udvikler jeg de rette pulveregenskaber?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer jeg ændringer i min recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter jeg mulighederne indenfor fermentering?

Sensorik

  • Smag: Hvordan bliver jeg trænet i at smage på mine produkter?
  • Forbrugere: Hvordan får jeg testet om mine produkter falder i forbrugernes smag?
  • Markedet: Hvordan smager andre produkter på mit marked?
  • Kvalitet: Hvordan bedømmer jeg den sensoriske kvalitet af mine produkter?

Procesudvikling

  • Procesoptimering: Hvordan optimerer jeg min proces?
  • Pilotproduktion: Hvor kan jeg få lavet vareprøver?

Find vores eksperter her:

HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed: Lone Sass Mortensen

Fødevaresvindel, hygiejne og indretning: Lars Krusell

Mærkning og lovgivning: Inger Olesen

Analyse og karakterisering: Eleonora Miquel Becker  

Produkt- og procesudvikling ingredienser: Anne Louise Dannesboe Nielsen

Produkt- og procesudvikling fødevarer: Anders Iversen

Sensorik: Pia Ingholt Hedelund

Forbruger- og markedstests: Karsten Kramer Vig