Fokus på Logistik...giver råd til logistikforbedringer!

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Fokus på Logistik...giver råd til logistikforbedringer!

Overskriften kan forstås på to måder, der begge er sande udsagn, når det gælder Emballage og Transports succesrige kursusforløb, der efterhånden har kørt for mere end 550 deltagere fra 260 virksomheder rundt om i Danmark.

Rådgivning til logistikforbedringer
De gode råd til logistikforbedringer kommer undervejs fra kompetente kursusledere, der har stor praktisk logistikerfaring. På de blandede virksomhedshold opstår meget hurtigt et givtigt logistiknetværk blandt deltagerne, hvor gode råd og erfaringer ligeledes videregives og deles, når udvalgte hjemmeopgaver fremlægges for de øvrige deltagere som cases, alle kan lære af.

Råd til logistikforbedringer
I forhold til en traditionel konsulentindsats er forløbet en betydeligt billigere måde for en virksomhed til at få professionel hjælp til selvkritisk og realistisk at analysere og forbedre den eller rettere de forsyningskæder, man er en del af, både internt og eksternt. Man får med andre ord billig rådgivning til logistikforbedringer og personlig kompetenceudvikling undervejs.

Kurset består af 5 halvdagsmoduler, der afvikles i løbet af et halvt år, hvor deltagerne får en bred indføring i logistikkens verden, og samtidig selv får lejlighed til at gå i dybden med de indsatsområder fra deres egen virksomhed, som de udvælger til cases for brug af de tilegnede værktøjer. Da der er ca. en måned imellem hvert modul, er der god tid til i samarbejde med kolleger hjemme i virksomheden at arbejde med logistik, forbedring af arbejdsgange, flows og layout inden man næste gang møder med sin "hjemmeopgave" på det efterfølgende modul.

Tilmelding til kursus kan ske på: http://www.teknologisk.dk/uddannelser/k54003