Foodture Lab - Netværksarrangement

Mette Schellerup Gotfredsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 77.

Udlejning foodture lab

Foodture Lab - Netværksarrangement

En gastronomisk oplevelse i øjenhøjde. Teknologisk Institut tilbyder skræddersyede netværksarrangementer i Foodture Lab. Det kan enten være i forbindelse med et kursus eller som en selvstændig aktivitet. Vi har plads til 30 personer, der på én gang kan lade sig inspirere og udfolde evnerne i selskab med avanceret udstyr og dygtige kokke. Så skal dine kunder eller medarbejdere have en gastronomisk oplevelse, de aldrig glemmer, så læs videre her.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

·Standard netværksarrangement.  Vi har planlagt hele aftenen, du skal ikke gøre andet end at møde op med dine gæster til en hyggelig aften.

·Netværksarrangement med tema om smag eller andre temaer som nordisk mad, økologi, klimavenlig mad, gourmet, fisk, grill, mad til øl, desserter, cocktails og meget andet.

  • Arrangementerne afholdes i Foodture Lab, Agro Food Park 13 i Aarhus.
  • Arrangementerne varer typisk fem timer

Pris fra 875 kr. pr. person ex. moms ved deltagelse af minimum 16 personer. Prisen er inkl. tre glas vin / øl samt velkomstdrink. Derudover varierer prisen alt efter tema og valg af råvarer.