Forny din viden om klimasikring og kloakering på Rørcenterdagene 2019

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Oversvømmelse

Forny din viden om klimasikring og kloakering på Rørcenterdagene 2019

På Rørcenterdagene 2019 kan du sammen med 4.000 andre besøgende få opdateret din viden inden for bl.a. klimasikring og -tilpasning. Arrangementet er gratis at deltage i og foregår den 19.-20. juni 2019 på Teknologisk Institut, Taastrup.

Teknologisk Institut slår dørene op for Rørcenterdagene for 17. gang, når vi byder de ca. 4.000 besøgende og 111 udstillere velkommen den 19. og 20. juni 2019. Her kan du blive opdateret på den nyeste viden og nye løsninger inden for vand- og afløbsbranchen, klimasikring/-tilpasning, regnvand, bassiner, faldstammer, renovering og mange andre spændende ting.

Du kan se mere på

Alle er velkomne
Med hele 111 udstillere er der en masse at se på, uanset om du er kloakmester, entreprenør, ansat i et forsyningsselskab eller bare har interesser inden for branchen. Det er gratis at besøge udstillingen, der er åben begge dage fra kl. 10.00-16.00.

Rørcenterdagene henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik og opgravningsfri renoveringsmetoder til vand- og afløbsanlæg.

Her kommer de 4.000 besøgende fra
Teknologisk Institut forventer ca. 4.000 besøgende til udstillingen, hvoraf langt de fleste er fra virksomheder, forsyninger og kommuner samt kloakmestre og entreprenører, der arbejder med byernes kloakering, afvanding og regnvandshåndtering.

OBS! Der vil blive taget billeder til arrangementet. Billederne vil blive anvendt til efterfølgende omtale samt reklame for tilsvarende arrangement, og derfor henviser vi til Teknologisk Instituts persondatapolitik.

 

Rørcenterdagene 2019 - Logo