Forskning og innovation

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Forskning og innovation

I Center for Robotteknologi udvikler Teknologisk Institut ny viden i samarbejde med danske og udenlandske forskningsinstitutioner og virksomheder. At udvikle ny viden og innovative teknologier er fundamentet for vores ydelser.

Odico i Odense er et godt eksempel på et konkret produkt, der startede som et forskningsprojekt. På Odico udskæres støbeforme i ekspanderet polystyren (EPS) direkte fra CAD-tegninger med robotteknologi, og teknologien er blevet til i samarbejde med Teknologisk Institut i projektet Bladerunner. Industriel udskæring af avancerede støbeforme i ekspanderet polystyren muliggør en både billig og effektiv produktion af komplicerede designs, som ellers ville være uden for en tilgængelig økonomisk ramme.

Med Bladerunner-projektet er vi med til at forandre hele betonindustrien såvel som arkitekternes kreative udfoldelsesmuligheder.