Fremtidens fødevareproduktion - Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Mari Ann  Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Fremtidens fødevareproduktion logo

Fremtidens fødevareproduktion - Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring.

Vi zoomer ind på teknologiske løsninger i omstillingen til en mere bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.  

Om formiddagen er der inspirationsoplæg fra virksomheder og videns institutioner der giver deres bud på en del af løsningen, og om eftermiddagen slår Teknologisk Institut dørene op og inviterer dig indenfor i vores faciliteter i Aarhus, hvor du kan:

  • Få en rundvisning i vores test- og demonstrationsfaciliteter (bla. 3D print i metal og plast, udviklings laboratorier og forbrugetest mm.)
  • Besøge Fødevaremessen, og få en snak med eksperterne bag de nye løsninger
  • Få hurtigt indblik i de on-going udviklingsaktiviteter med TI-talks
  • Udbygge dit netværk

Fødevaremesse

Som noget nyt i år vil der om eftermidaggen være en Fødevaremesse, hvor virksomheder udefra kan booke en stand. Her kan virksomheder præsentere deres produkter og netværke med branchen. 

Vejledende pris er 5000,- DKK 

Kontak Stine Thit Jensen på sttj@teknologisk.dk for booking af stand. 

Pris og tilmelding

Vi lægger vægt på netværk og derfor er konferencen baseret på fysisk fremmøde, så vil du sikre dig en billet kan du allerede nu benytte dig af vores early bird-tilbud. 

  • Early bird fra 01.06.2022        750,-
  • Early bird 2 fra 01.08.2022    1200,-
  • Konferencepris                      1795,-

Tilmeld dig her
 

For studerende er det muligt at deltage online og følge formiddagens konferenceprogram gratis, dog er tilmelding nødvendig.

 

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Logo med fondsstøtte