Fremtidens fødevareproduktion - Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Inger  Olesen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 84.

Fremtidens fødevareproduktion logo

Fremtidens fødevareproduktion - Forsyningssikkerhed i en verden i forandring 2022

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring.

16. november 2022, Teknologisk Institut, Aarhus

Vi zoomer ind på teknologiske løsninger i omstillingen til en mere bæredygtig fødevareproduktion, samt drøfter hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden. 

Program

8.30 Registrering og kaffe

9.00 Velkommen og introduktion til konferencen

9.10 Energikrise kræver nytænkning hos Kohberg
v. René Normann Christensen, CEO Kohberg Bakery Group A/S
Hør om Kohbergs energioptimeringer og investeringer i grøn energi og for at reducere afhængighed af el og naturgas.

9.40 Plantebaseret æg – hvorfor og hvordan?
v. Ivan Noes, direktør, Dava Foods
Bliv inspireret af motivationen for og processen med at udvikle det plantebaserede æggeerstatningsprodukt, ‘No egg’.

10.10 Kaffepause

10.30 Data og kunstig intelligens betyder bedre udnyttelse af råvarerne
v. Nicholaj Månsson Olsen, Data Architect, BKI Foods
Hør hvordan data og kunstig intelligens kan bruges til at forudsige egenskaberne af et slutprodukt og dermed bidrage til en mere optimal udnyttelse af råvarer og ressourcer.

11.00 Innovation og øget eksport i en usikker tid
v. Thomas Møberg Nielsen, CEO, Easis
Selv om fremtiden kan virke usikker, har Easis en klar strategi, som skal styre virksomheden gennem kriser og udfordringer med forsyningssikkerhed. Easis tager nemlig kampen op ved blandt andet at fokusere på innovation og øget eksport.

11.30 Kort pause

11.40 Klimaforandringer og mulige udfordringer ift. forsyningssikkerhed
v. Lis Allaart, glaciolog og klimaformidler, Glacialis  
Bliv klogere på hvordan kloden påvirkes af vores indblanding, og hvad det giver af mulige udfordringer ift. f.eks. forsyningssikkerhed.

12.15 Introduktion til fødevaretechmesse, TI-talks og rundvisning i Center for Fødevareteknologi og Center for Industriel 3D-print
v. Inger Olesen, Sektionsleder, Teknologisk Institut

12.30 Frokost

13.30 Fødevaretechmesse, TI-talks og rundvisning i Center for Fødevareteknologi og Center for Industriel 3Dprint                      
Du kan se flere detaljer om indhold længere nede på siden og ved at klikke på programmet

16.30 Tak for i dag

 

Uddybende information om eftermiddagsprogrammet

Eftermiddagen byder på tre parallelle sessioner, og du kan sagtens opleve det hele:

Fødevaretech-messe (13.30-16.30)
Oplev nye løsninger til fremtidens fødevareproduktion, der snart kan komme din virksomhed til gode. Få en snak med vores specialister om de emner, der optager jer mest.

TI-talks (13.30-16.30)

10 inspirationsoplæg à 10 minutter indenfor digitalisering & procesoptimering og produktudvikling & fødevaresikkerhed

Rundvisning i Center for Fødevareteknologi og Center for Industriel 3D-print kl. 13.30, 14.15 og 15.00

På rundvisningen præsenteres du for nogle af de laboratorier, der benyttes i samarbejdet med fødevareindustrien. 

Oversigt over eftermiddagens program til konferencen

Herunder kan du høre centerchef for fødevareteknologi Anne Louise Dannesboe Nielsen og sektionsleder fra 3D print Mads Østergaard fortælle lidt om hvad du kan opleve til konferencen.

Her kan du se konferencens samlede program. 

(Ret til ændringer forbeholdes)

Pris og tilmelding

Vi lægger vægt på netværk og derfor er konferencen baseret på fysisk fremmøde.

  • Konferencepris 1795,-

Tilmeld dig her
 

For studerende er det muligt at deltage online og følge formiddagens konferenceprogram gratis, dog er tilmelding nødvendig.

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Uddannelses og Forskningsstyrelsen. Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses og Forskningsstyrelsen. 

Logo