Fremtidens fødevareproduktion - omstilling til klimaneutral værdikæde - 2021

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Logo Fødevarekonference 2021

Fremtidens fødevareproduktion - omstilling til klimaneutral værdikæde - 2021

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i omstillingen til en mere bæredygtig produktion.

Vi zoomer ind på de nyeste teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter, hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.

Fødevare- og landbrugsminister Rasmus Prehn er blandt talerne, og vil tale ud fra emnet Danmark er et fødevareland - også i fremtiden. På programmet er der også indlæg om de nyeste trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i omstillingen til en mere bæredygtig fødevareproduktion.

Desuden får gæsterne mulighed for at besøge Teknologisk Instituts test- og demonstrationsfaciliteter, hvor der vil være demonstration af udstyr, smagsprøver og et smugkig på morgendagens teknologiske nye løsninger.

Download pdf og se hele programmet

Deltag online eller on site hos Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Tilmeld dig herGrafik Fødevarekonference 2021

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 

Logo med fondsstøtte

Food and Bio Cluster logo

 

 

 

 

 

 

Læs også pressemeddelelse