Håndteringsrobotter

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Billede af robot, der tager en termostat op af en kasse.

Håndteringsrobotter

Monotont og ensidigt arbejde udføres bedre af håndteringsrobotter end af mennesker. Håndteringsrobotter kan køre 24 timer i døgnet og er således en vigtig brik, hvis man vil øge produktiviteten og effektiviteten. Desuden bliver arbejdsmiljøet bedre: Tunge løft og ensidigt arbejde, der nedslider mennesker, minimeres, og medarbejdere kan således gøres fri til andre typer opgaver. 

Håndteringsrobotter kan i dag let programmeres til at klare mange forskellige typer opgaver. De er også blevet mere brugervenlige i form af mere intelligent og intuitivt software. Teknologisk Institut har nogle af Danmarks førende specialister inden for 2D og 3D vision, der kan sætte håndteringsrobotter i stand til at løse komplekse håndteringsopgaver med mange arbejdsgange.

Vil du høre mere om, hvordan I kan automatisere jeres produktion med håndteringsrobotter, så kontakt Teknologisk Institut.