
Harskning og off-flavour i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris
Vi tilbyder følgende kemiske analyser til dokumentation af off-flavour/forventet holdbarhed:
- Peroxidtal (primære nedbrydningsprodukter fra lipidoxidation, Wheeler)
- Thiobarbitursyrereaktive substanser (TBARS, sekundære nedbrydningsprodukter fra lipidoxidation)
- Hexanal og andre flygtige nedbrydningskomponenter (GC-MS)
- TVN (Totalindholdet af flygtige basiske nitrogenforbindelser, Kjeldahl)
- NPN (ikke-proteinbundet nitrogen, Kjeldahl)
- Frie thiolforbindelser (nedbrydningsprodukter fra proteinoxidation, spektrofotometri)
- Fedtsyresammensætning (FAME), herunder andelen af mættet/umættet fedt, CLA, 03/06, transfedtsyrer, triglycerider og phospholipider, jodtal og totalfedt
- Frie fedtsyrer (titrering)
Pris
Information om priser, se kontaktinformation til højre.