Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Harskning og off-flavour i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Kirsten  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 48.

Oxidativ status i fødevarer

Harskning og off-flavour i fødevarer - Anvendelsesområde, metode, pris

Vi tilbyder følgende kemiske analyser til dokumentation af off-flavour/forventet holdbarhed:

  • Peroxidtal (primære nedbrydningsprodukter fra lipidoxidation, Wheeler)
  • Thiobarbitursyrereaktive substanser (TBARS, sekundære nedbrydningsprodukter fra lipidoxidation)
  • Hexanal og andre flygtige nedbrydningskomponenter (GC-MS)
  • TVN (Totalindholdet af flygtige basiske nitrogenforbindelser, Kjeldahl)
  • NPN (ikke-proteinbundet nitrogen, Kjeldahl)
  • Frie thiolforbindelser (nedbrydningsprodukter fra proteinoxidation, spektrofotometri)
  • Fedtsyresammensætning (FAME), herunder andelen af mættet/umættet fedt, CLA, 03/06, transfedtsyrer, triglycerider og phospholipider, jodtal og totalfedt
  • Frie fedtsyrer (titrering)

Pris

Information om priser, se kontaktinformation til højre.