Helle Greve Barslev

Helle Greve Barslev

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 28.

Helle profil

Helle Greve Barslev

I Idé & Vækst er Helle administrativ teamleder med ansvar for centrets samlede professionelle udtryk. Helle indgår i centrets ledelsesteam og er her med til at sætte rammer og retning for centret.

Helle har overblikket over næsten alt, hvad der sker i og omkring centret. Dertil har hun ansvaret for centrets økonomi- og ressourcestyring, hun yder sparring til konsulenter og projektledere, og hun har et kritisk øje på al kommunikation. Helle har tidligere været ansat som konsulent i en af Danmarks største idrætsforeninger tilknyttet Københavns Universitet, hvorigennem hun har fået erfaring med ledelse og projektstyring i et dynamisk og kreativt miljø.

............................................................

Hvorfor er Idé & Vækst den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi jeg elsker at arbejde med mennesker med passion og ild i øjnene, og de findes hos os. Der er en særlig lyst til at rykke det enkelte menneske, så det skaber værdi for både virksomheden og samfundet.

Hvad er du særligt optaget af?

  • hvordan vi skaber og fastholder en arbejdsplads, et arbejdsmiljø, hvor den enkelte præsterer og trives i egne opgaver, på team- og gruppeniveau.
  • hvad det er, der motiverer den enkelte - hvad er det, der får os til at stå op hver morgen og tænke: ”Juhu, jeg skal på arbejde i dag - fedt - det blir’ en god dag”.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at lytte og indsamle informationer på alle planer, så vi hele tiden kan arbejde konstruktivt med at skabe et miljø, hvor vi alle både kan præstere og udvikle os som mennesker.