Henning Sejer Jakobsen

Henning Sejer Jakobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 33.

henning

Henning Sejer Jakobsen

Hennings speciale er at gennemføre og understøtte innovationsforløb, uanset om området er nye produkter, nye services, nye forretningsmodeller eller nye anskuelser.

Med en dyb rod i arbejdet med opfindere og iværksættere har Henning i knap 30 år arbejdet i ideernes verden med brug af naturvidenskabens muligheder og love til at skabe nye ideer, koncepter og forretningsmodeller.

Som initiativtager til innovationsmetoden Creative Idea Solution (CIS) er Henning dybt forankret i open innovation, disruptive innovation og radikal innovation, hvor han gennemfører og implementerer innovationsprojekter og nye forretningsmodeller for virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i både ind- og udland.

............................................................

Hvorfor er Innovationscentret på Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Teknologisk Institut er et sandt eldorado, hvor jeg trækker på over 1000 kollegaers vidt forgrenede, specielle og specifikke faglige og teknologiske kompetencer – det giver os en unik mulighed for at arbejde med og udfolde open innovation hos vores kunder.

Hos Innovationscentret på Teknologisk Institut har jeg den ene fod dybt forankret i konkrete kundeopgaver og den anden fod forankret i forskning og internationalisering. Det giver mig en enestående mulighed for at skabe veldokumenterede og efterviste metoder såsom Creative Idea Solution, horisontal innovation, vertikal innovation og kreativ forhandling.

Hvad er du særligt optaget af?

- Lateral fokus for innovationsforløb, hvor det bliver muligt at gå sidelæns for at sikre mere radikal og betydningsfuld innovation, samtidig med at hverdagen og den daglige drift ikke bliver berørt.

’- Next step’-innovation og de mekanismer, der arbejder for og imod realisering og implementering af mere radikale ideer, koncepter og forretningsmodeller.

- ’Negotiation of meaning’ for at sikre, at et team arbejder bedst muligt sammen, når de skal skabe nye muligheder.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

- At hjælpe mine kunder med at se nye veje - når der skal ske noget helt nyt og ikke blot mere af det samme.

- Samskabelse og det at samle forskelligartede og divergente kompetencer og erfaringer for at skabe helt ny muligheder.

- At bryde mønster i overensstemmelse med naturlove og sætte det i proces.

............................................................

Mød Henning som underviser på disse kurser

Hvordan kan Henning hjælpe dig?

Sådan har Henning hjulpet andre kunder

Artikler og publikationer