Henning Sejer Jakobsen

Henning Sejer Jakobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 33.

henning

Henning Sejer Jakobsen

Hennings speciale er at gennemføre og understøtte innovationsforløb, uanset om området er nye produkter, nye services, nye forretningsmodeller eller nye anskuelser.

Med en dyb rod i arbejdet med opfindere og iværksættere har Henning i knap 30 år arbejdet i ideernes verden med brug af naturvidenskabens muligheder og love til at skabe nye ideer, koncepter og forretningsmodeller.

Som initiativtager til innovationsmetoden Creative Idea Solution (CIS) er Henning dybt forankret i open innovation, disruptive innovation og radikal innovation, hvor han gennemfører og implementerer innovationsprojekter og nye forretningsmodeller for virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i både ind- og udland.

............................................................

Hvorfor er Idé & Vækst den ideelle arbejdsplads for dig?

For mig er Teknologisk Institut et sandt eldorado, hvor jeg trækker på over 1000 kollegers vidt forgrenede, specielle og specifikke faglige og teknologiske kompetencer – det giver os en unik mulighed for at arbejde med og udfolde open innovation hos vores kunder.

I vores center har jeg den ene fod dybt forankret i konkrete kundeopgaver og den anden i internationalisering. Det giver mig en enestående mulighed for at skabe resultater gennem veldokumenterede og efterviste metoder.

Hvad er du særligt optaget af?

  • Lateral fokus for innovationsforløb, hvor det bliver muligt at gå sidelæns for at sikre mere radikal og betydningsfuld innovation, samtidig med at hverdagen og den daglige drift ikke bliver berørt.
  • Next step-innovation og de mekanismer, der arbejder for og imod realisering og implementering af mere radikale ideer, koncepter og forretningsmodeller.
  • ’Negotiation of meaning’ for at sikre, at et team arbejder bedst muligt sammen, når det skal skabe nye muligheder.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

  • At hjælpe mine kunder med at se nye veje - når der skal ske noget helt nyt og ikke blot mere af det samme.
  • At samskabe og samle forskelligartede kompetencer og erfaringer for at skabe helt nye muligheder.
  • At bryde mønstre i overensstemmelse med naturlove og sætte ting i proces.

............................................................

Mød Henning som underviser på disse kurser

Hvordan kan Henning hjælpe dig?

Sådan har Henning hjulpet andre kunder

Artikler og publikationer