Her er teknologierne du kan opleve på konferencen "Velfærdsteknologi anno 2018"

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

velfærdsteknologiprodukt

Her er teknologierne du kan opleve på konferencen "Velfærdsteknologi anno 2018"

Konferencen melder alt udsolgt, men alle der har sikret sig deltagelse på Velfærdsteknologi anno 2018 den 20. september i Odense kan glæde sig til en dag, hvor velfærdsteknologien er i fokus. Udover at stille skarpt på udfordringer og tendenser inden for velfærdsteknologi anno 2018, kan du nemlig møde spændende udstillere med velfærdsteknologiske produkter og høj faglig ekspertviden.

Konferencen faciliterer et område for udstillere, der byder på et væld af velfærdsteknologiske løsninger - lige fra medicinrobotter, genoptræningsværktøjer og vaskeplejeprodukter til døgnrytmelys, menneskelignende robotter og spillehandsker.

Her er listen over virksomheder, produkter og eksperter du kan møde på konferencen Velfærdsteknologi anno 2018:

Arion Nordic producerer et bredt sortiment af komplementære hygiejneprodukter til personlig pleje, der kan skræddersyes til at imødekomme de individuelle behov hos plejemodtagere. Uanset hvilket Bathing21® produkt man vælger - f.eks. badehandsken med eller uden barriere - garanteres en høj, effektiv og ensartet kvalitet og sikrer den bedst mulige badeoplevelse.

www.arion-group.com

Brane ApS præsenterer systemet DEMOS-10 til automatisk døgnrytmemåling. Objektivt og dokumenteret grundlag for optimering af plejeindsatsen hos borgere med uro. Direkte måling af demente borgeres kropsposition og bevægelse minut for minut døgnet rundt.

www.brane.life

CareWare-Next er en årlig idé- og iværksætterkonkurrence med acceleratorprogram, som finder og aktivt styrker Danmarks mest lovende, nye velfærdsteknologi. CareWare-Next er et samarbejde mellem kommuner, region, etablerede private virksomheder, investorer og iværksættermiljøet.

www.carewareweb.dk

Carewarekompagniet udstiller spiserobotten OBI og armstøtten DOWING. DOWING indstilles trinløst til at bære armens fulde vægt mod tyngdekraften. Armstøtten benyttes både inden for rehabilitering og på arbejdspladsen ved ensidigt gentagne bevægelser. Obi er den nyeste spiserobot, der lydløst og elegant fører maden op til munden, uanset om du sidder op eller ligger ned. Skeen indstilles automatisk til din mund, og du kan spise, hvor og hvordan du vil i dit helt eget tempo.

www.carewarekompagniet.dk

Chromaviso fremviser deres døgnrytmelys til plejesektoren, der kan hjælpe på søvn, træthed, depression, medicinforbrug, beroligelse og øget nærvær. Døgnrytmelyset kan indstilles i forskellige lysindstillinger, som kan tilpasses den enkelte borgers behov.

www.chromaviso.com

Device Intelligence har udviklet produktet WelfareTrack™, der gør det nemt for kommuner at arbejde effektivt med deres sundheds- og velfærdsteknologiske hjælpemidler. WelfareTrack™ indsamler værdifulde informationer om fx bidet-sæder, loftlifte, rollatorer og personforflyttere, der hjælper kommunen (og brugerne) med at få størst mulig gavn og gevinst af hjælpemidlerne.

www.devint.dk

Evondos' medicinrobot kan sikre, at borgere får den rigtige medicin på det rigtige tidspunkt. Robotten udløser den dosis borgerne skal have på et givent tidspunkt, så der er ingen risiko for at borgeren kommer til at få for meget medicin. Borgeren kan derfor ikke hverken tilsigtet eller utilsigtet komme til at tage for meget eller forkert medicin.

www.evondos.dk

Fysiodema udstiller Tyrosolution - et modulopbygget produktsortiment til alle faser af rehabiliteringsprocessen af overekstremiteterne, der består af fem terapienheder. Alle terapienheder er udstyret med TyroS-software. Det giver læger, ergo- og fysioterapeuter mulighed for at følge og evaluere forløbet ud fra objektive målinger af patientens funktion i skuldre, arme, hænder og fingre.

www.fysiodema.dk

Neofect præsenterer handsken RAPAEL, som er tilsluttet en app, hvorpå brugeren kan spille flere forskellige rehabiliteringsspil. Spillene tager både højde for den kliniske effektivitet, mens det også skal være sjovt at spille. Ved hjælp af en sensorteknologi opfanger handsken brugerens bevægelse og overfører dataene. Algoritmerne i RAPAEL sørger for løbende at tilpasse sig brugeren, så han eller hun hele tiden spiller på et passende niveau i forhold til sin udvikling.

www.neofect.com

Orylab viser deres sociale robot OriHime. OriHime er en robot eller en avatar, der fungerer som en stedfortræder for en, der ikke selv fysisk kan være dér, hvor robotten befinder sig.

ces15.orylab.com

Robofit er et af fremtidens velfærdsteknologiske hjælpemidler. Den borgermotiverende genoptræningsrobot har indtil videre vist tre gange mere selvtræning for borgeren, et mere kvalificeret og objektiv datagrundlag for terapeuterne og op mod halvering af sygedagpengeperioden.

www.robofit.dk

Sarita producerer innovativ velfærdsteknologi til ældre, og til dem som tager sig af dem. Sarita Pearl er en personlige assistent til den individuelle ældre, forklædt som et smykke. Dens multifunktionelle og automatiske kaldefunktioner gør plejerne i stand til at assistere og komme den ældre til hjælp i nødstilfælde.

www.sarita.dk

Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark forbereder elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi får en større rolle. Det sker gennem tre fokusområder, hvor vi indsamler og udvikler viden: Velfærdsteknologi, Simulation og Innovativ læring.

www.vfvvest.dk

Wellness Nordic præsenterer redskaber til sensorisk stimulation. Wellness Nordic Gyngestolen er en nytænkning af den klassiske gyngestol og har vist markante resultater med at skabe ro ifm. uro og udadreagerende adfærd. Fiberdynen er en ny type vægtdyne uden hårde elementer. Den er blød og omsluttende som en almindelig dyne, og har samtidig vægten som skaber ro og kropsfornemmelse.

www.wellnessnordic.dk