Idéudvikling og innovation - Hvem er vi?

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 21.

Et billede af en væg med en masse forskellige ord på, der relaterer sig til innovation.

Idéudvikling og innovation - Hvem er vi?

Idé & Vækst - Teknologisk Instituts innovationscenter
Idé & Vækst er en afdeling på Teknologisk Institut med 30 kreative, innovative og passionerede medarbejdere, der brænder for at hjælpe vores kunder med at skabe banebrydende ideer og omsætte dem til produkter, koncepter og services, der holder i markedet.

Det innovative DNA
Udvikling af menneskers evne til at nytænke er bærende i vores tilgang til innovation. Vi tror på et stærkt, kreativt mindset, banebrydende ideer og innovation i praksis som løftestang for innovationshøjden i virksomheder, organisationer og samfundet generelt.

Mindset, praksis, virkelighed, relationer, viden og bæredygtighed udgør grundstammen i vores innovative DNA. Ud fra disse 6 grundværdier sætter vi praksisnære og systematiske rammer for innovation og forretningsudvikling hos vores kunder. Vi giver liv til idéudvikling, tilfører indsigt fra virkeligheden, ny viden og relationer til innovationsprocesser og sikrer en bæredygtig og varig forandring.

Tilgang og værktøjer
Uanset opgaven har vi den innovative værktøjskasse, der sikrer radikale løsninger i praksisnære rammer. Vi benytter veldokumenterede metoder til idéudvikling, bruger- og medarbejderdreven innovation og forretningsudvikling - altid med fokus på at bane vejen for nytænkning, give plads til de gode ideer og skabe en ny retning.

Vi gennemfører længerevarende rådgivnings- og innovationsforløb, facilitering af enkeltstående events og workshops samt uddannelser i innovation og koncept- og forretningsudvikling. I alle tilfælde skræddersyr, tilpasser og tilfører vi metoder, teknologier, viden og relationer, så de giver bedst og størst muligt udbytte og værdi for vores kunder.