Implementering og udbredelse

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Velfærdsteknologi præsentation til åbent hus arrangement

Implementering og udbredelse

Forventningerne til udbredelsen og implementeringen af velfærdsteknologi er store både ift. at forbedre borgernes livskvalitet, medarbejdernes arbejdsmiljø og effektiviteten i leverancen af velfærdsydelserne. Men samtidig er området også kendetegnet ved mange udfordringer både ift. modenheden af teknologierne, men mindst lige så meget med at få anvendt teknologierne i stor skala og med indfrielse af de forventede gevinster. Derfor har succesfuld udbredelse og implementering stort fokus i Teknologisk Instituts tilbud til samarbejdspartnere - f.eks. i form af rådgivning, kompetenceudvikling, evalueringer og fælles projekter.

Projektsamarbejde
Vi betragter alle vores samarbejdspartnere som unikke med forskellige vilkår og udfordringer, derfor vil vi gerne starte vores samarbejder med at samskabe projekter, der tager udgangspunkt i netop jeres udfordringer og behov. Derefter må vi se, hvad vi eventuelt kan tilbyde af rådgivning, projektledelse, uddannelse m.m. ind i projektet.

Kontakt os for et potentielt projektsamarbejde.

Evaluering
Teknologisk Institut har meget stor erfaring i evalueringer inden for velfærdsteknologiområdet - både gennem storskalaevalueringer, men også i gennemførelsen af mindre evalueringer for kommuner og virksomheder. Teknologisk Institut anvender den anerkendte VTV-model, som udgangspunkt for evalueringer af velfærdsteknologier i kommunal kontekst.

Vi tilbyder en række muligheder for at evaluere og vurdere jeres arbejdsprocesser og velfærdsteknologiske løsninger.

Nedenfor kan du se eksempler og aktuelle evalueringstilbud:

Eksport af sundheds- og velfærdsteknologi
Ønsker du at udbrede din virksomheds sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og services til andre lande? Teknologisk Institut hjælper dig med at blive klar til nye eksportmarkeder.

Læs mere her