Indeklima - Indeklimaundersøgelser

Thomas  Witterseh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 11.

Arbejdsmiljø

Indeklima - Indeklimaundersøgelser

Teknologisk Institut tilbyder rådgivning om indeklima i kontorer, skoler, institutioner og boliger. Vi udfører ligeledes dokumentationsmålinger i arbejdsmiljøet og rådgiver fx i forbindelse med et påbud. Vi rådgiver om arbejdsmiljø i alt fra industriel produktion til laboratorier.

Personer, aktiviteter, byggematerialer og møbler kan forurene luften. I lokaler kan der derfor let opstå dårlig luftkvalitet, hvis luften ikke udskiftes tilstrækkeligt. I kontorer kan printere påvirke luftkvaliteten, hvis ikke der er taget de nødvendige forholdsregler.

Høj temperatur, dårlig luftkvalitet og trækgener er nogle af de typiske udfordringer i kontorer, skoler og institutioner. Mange personer og høj aktivitet kan også give problemer med støj.

Et dårligt indeklima har betydning for indlæring og trivsel i skoler og institutioner, og for arbejdsglæde og produktivitet i kontorer.

Vi har mange års erfaring med vurdering af indeklima med henblik på forbedring af lys-, lyd-, luft- og temperaturforhold. Ring til os for en uforpligtende snak om de udfordringer I står med. Vi sammensætter en skræddersyet undersøgelse til jer, som kan afdække tilstand, årsag og mulige løsninger.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Måling af temperatur, luftfugtighed og CO2-koncentration
  • Undersøgelse af luftkvalitet - kemiske stoffer og partikler/støv
  • Måling af lufthastighed og kortlægning af luftbevægelser og trækgener
  • Måling af støjniveau
  • Hensigtsmæssig kontorindretning i forhold til træk, belysning, materialevalg, akustik og placering af printere
  • Undersøgelse af lugtgener