Ingredienser - foder

Anne Louise Dannesboe Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 55.

Ingredienser foder

Ingredienser - foder

Mange biomasser indeholder værdifulde komponenter, som kan anvendes som ingredienser i foderprodukter. Mange gavnlige olier kan ekstraheres, f.eks. olier med højt indhold af omega-3 til anvendelse i fiske- eller fjerkræfoder. I flere typer sidestrømme findes desuden farvestoffer som f.eks. astaxanthin, der kan anvendes i foder til æglæggende høner til at sikre en flot blommefarve.  Proteiner kan desuden ekstraheres fra diverse sidestrømme og anvendes til at sikre den rigtige aminosyresammensætning af et foder.

Teknologisk Institut kan foretage pilotskala produktion/tests af visse typer foder, analysere for delkomponenter i foderblandinger og vurdere stabilitet af ingredienser under produktion af foder. Et eksempel herpå er stabiliteten af enzymer, hvor Teknologisk Institut har været testlaboratorium gennem de sidste 50 år. Samtidig kan Teknologisk Institut gennemføre lønproduktion af mindre mængder af foder.

Teknologier

Cases