Innovation og test - Teknologivurdering

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Mand sidder med tablet

Innovation og test - Teknologivurdering

Pålidelige løsninger
Velfærdsteknologi stiller i særlig grad krav til en høj grad af modenhed af de udviklede løsninger. Vi tilbyder teknisk kendskab, metoder og overblik over alle de parametre der sikre udvikling af en løsning der overholder lovgivning og brugerkrav.
Det er vores erfaring at netop brugernes krav, og afledte specifikationer, derudover de mere tekniske overvejelser, som væsentlige at få afdækket niveauet omkring.

Behovsafdækning –> (positiv fokusering) Produkt- og markedsmuligheder
Hvilken nye produkt- og markedsmuligheder er der for jer? Med vores kendskab til velfærdsområdet, -markedet og teknologiske know-how, finder vi de muligheder med størst potentiale for jer. Vi har via vores netværk mulighed for at få formuleret de behov der skal adresseres, og som er udslagsgivende for løsningens værdi.

Du kan fx blive medlem af det Nationale Netværk for Velfærdsteknologi - CareNet hvor du udover at komme med i et stærkt netværk med høj faglig sparring, får mulighed for at deltage i en række spændende arrangementer.

Eksport – markedsvalidering
Teknologisk Institut har stor viden om internationale markedsforhold og -behov inden for sundheds- og velfærdsteknologi fra mange års samarbejde med danske og udenlandske producenter, vidensinstitutioner og internationale innovationsmiljøer - vi har derfor oparbejdet et indgående branchekendskab på internationalt niveau.
Læs mere her

Produktverificering
Har du behov for at få dit produkt verificeret? Vi hjælper dig med at verificere og teste dit produkt, så det bliver klar til markedet.
Kontakt os for at høre mere om muligheden for produktverificering.