Innovationsnetværk Service Platform

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Innovationsnetværk Service Platform

Der er store uudnyttede potentialer, når det gælder produktivitet, eksport og udvikling af nye serviceydelser blandt danske virksomheder. Innovationsnetværket Service Platform er et landsdækkende netværk, som arbejder for at øge videndeling og samarbejde om serviceinnovation mellem virksomheder, vidensinstitutioner og andre netværk i og uden for landets grænser.

Service Platform har eksisteret siden 2011 og har 1100 medlemmer. Netværket - der giver virksomheder adgang til de nyeste landvindinger inden for serviceinnovation - er åbent for alle virksomheder, der er interesseret i at udvikle deres serviceydelser og forretning.

Hvem står bag Innovationsnetværk Service Platform?
Service Platform drives af 15 kernepartnerne fra universiteter, erhvervsakademier, GTS-institutter og videnmiljøer - heriblandt Teknologisk Institut. Konsortiets parter har alle stor viden om og erfaring med service og serviceinnovation. De er bredt funderet inden for forsknings- og videnmiljøer, erhvervslivet og dækker geografisk bredt. Sekretariatet for Service Platform drives af tænketanken DEA og Alexandra Instituttet A/S og har kontorer i både København og Aarhus.

Teknologisk Instituts rolle i Service Platform er at køre serviceinnovationsforløb med virksomheder, hvor vi hjælper virksomheder med at videreudvikle kvaliteten af deres nuværende services inden for det velfærdsteknologiske område samt finde og implementere nye.

Læs mere på netværkets hjemmeside