Innovationstjek sætter skub i udviklingen

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 21.

Innovationstjek sætter skub i udviklingen

Hos Hjortkær Maskinfabrik A/S i Årre vil man gerne tilbyde kunderne systemløsninger på en hurtig og ubesværet måde. Dette kræver imidlertid en bedre styring af processer såvel som data-flow, og for at få hjælp til udviklingsprocessen bestilte direktør Alf Sand Simonsen et gratis innovationstjek fra FORCE Technology.

På innovationstjekket blev virksomhedens nøgleområder gennemgået for at identificere muligheder for at skabe nytænkning og vækst.

Innovationstjekket har betydet, at Hjortkær Maskinfabrik har fået systematiseret og struktureret deres design og salg af kundespecifikke systemløsninger med henblik på at effektivere salget og opnå et højere kvalitetsniveau på de enkelte produkter. De har blandt andet udviklet databasesystemer til håndtering af produktdokumentation og varianter samt gennemført en markedsanalyse med efterfølgende formulering af markedsstrategi og udarbejdelse af procedurer til markedsovervågning, kundebehov og overvågning af lovgivning.

Direktør Alf Sand Simonsen Hjortkær Maskinfabrik
»Innovationstjekket fra FORCE Technology satte skub i en hel masse nytænkninger,« udtaler direktør Alf Sand Simonsen.

Om virksomheden: Hjortkær Maskinfabrik a/s er en familiedrevet virksomhed med speciale i montage, service og konstruktion af rustfrie konstruktioner til vaske- og rengøringsopgaver. Arbejdsopgaverne består af udvikling og fremstilling af såvel standardudstyr som kundetilpassede løsninger til kunder i både ind- og udland indenfor vask og rengøring, emballagehåndtering og filtrering.

Læs mere om Hjortkær Maskinfabrik.