Investeringer i innovation og virksomhedsudvikling – hvad virker?

Leif Henrik Jakobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 74.

Investeringer i innovation og virksomhedsudvikling – hvad virker?

EU Kommissionen har valgt Teknologisk Institut, Center for Analyse og Erhvervsfremme, til at evaluere resultaterne af EUs regionale udviklingsprogrammer for virksomhedsudvikling og innovation.

EUs strukturfonde har støttet virksomheder og innovation 2000-2006.
Gennem EUs strukturfondsprogrammer 2000-2006, Mål 1 og Mål 2, har EUs regionalpolitik søgt at fremme den økonomiske og sociale udvikling i medlemsstaterne. Støtten har ikke mindst rettet sig mod innovation og mod udvikling af de enkelte virksomheder.

Men hvilke former for støtte virker bedst? Hvilken slags samarbejde mellem universiteter og virksomheder fremmer for eksempel mest effektivt udviklingen i virksomheder og regioner? Det spørgsmål som disse, analysen skal svare på.

Ex post evalueringen af EUs strukturfondsstøtte til virksomhedsudvikling og innovation gennemføres over en 18-måneders periode, med start i 2008. Center for Analyse og Erhvervsfremme er ansvarlig, og indsamling af oplysninger fra hele EU foregår i samarbejde med en række firmaer og organisationer.