IoT & Data Democenter - Afprøv nye teknologier og data muligheder i democenteret

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Teknologisk Instutits IoT & Data democenters forside

IoT & Data Democenter - Afprøv nye teknologier og data muligheder i democenteret

Hvorfor åbner det nye IoT & Data Democenter?

I november 2017 åbner vi et nyt IoT & Data Democenter på Teknologisk Institut, der har til formål at vise, hvordan bl.a. Internet of Things og Big Data-teknologier kan bruges i jeres virksomhed. I første omgang vil fokus være på Internet of Things i de fysiske butikker i detailhandlen, men på længere sigt vil centeret også demonstrere mulighederne i andre brancher som fx produktion, logistik og transport samt medico-industrien.

Vores vision med IoT & Data Democenter er at gøre en mærkbar forskel for alle mennesker. Missionen er
at skabe bedre rammer for, at danske virksomheder kan følge med den digitale og teknologiske udvikling, og således være med til at styrke Danmarks konkurrenceevne i fremtiden.

IoT-teknologierne er allerede ude på markedet, så hvis jeres virksomhed ikke tager handling, er der store chancer for at de bliver overhalet af globale eller nationale markedsspillere. 


Igangsæt den digitale innovation, før dine konkurrenter gør det!

Vigtighed af de digitale løsninger og teknologier er slået fast hos mange virksomheders ledelse, dette ses bl.a. hos “PwC´s Board Survey 2017” hvor 82% af de adspurgte bestyrelsesmedlemmer har givet udtryk for, at de hastige teknologiske fremskridt vil få størst indflydelse på deres virksomheder i løbet af de kommende 3-5 år. Førnævnte undersøgelse står ikke alene og bliver bekræftet af IT-Branchens markedsundersøgelse “IT-Barometer 2017”, der viser, at danske virksomheder har planer eller er igang med at arbejde med digitale kundeoplevelser, IoT, Big Data og kunstig intelligens. Flere undersøgelser viser også, at de fleste virksomheder ikke har de rette kompetencer til at igangsætte de ovenstående processer i kerneforretningen.


Få inspiration og vejleding til brug af IoT teknologier og dataanvendelse i jeres virksomhed

I IoT & Data Democenter vil du få mulighed for at se, hvordan fx RFID og data kan bruges i praksis. Der vil blive opbygge en fysisk koncept-butik, hvor vi samler og demonstrerer teknologier som RFID tagging af varer, bluetooth, intelligente kameraer, beacons og akustiske lydsensorer. Koncept-butikken kan fx vise dig, hvordan fysiske butikker kan udnytte deres butikker som e-handelslager og stille en Click & Collect service til rådighed for kunderne. IoT Centeret vil også indeholde en demonstration af, hvordan butikkerne kan identificere både varernes og kundernes bevægelser i butikken – i form af et smart sensing system, der bl.a. via RFID-readers og kameraer inden for 1 meters nøjagtighed identificerer kundernes og varernes lokation.

Centeret skal demonstrere og udbrede viden for detailhandelen om, hvordan virksomheder via opsamling og behandling af data bliver i stand til at interagere med deres kunder og øge omsætningen.

 


Vi skaber overblikket over teknologierne og leverandørerne

I dag er det vanskeligt at få et samlet overblik over de nye teknologiske muligheder. Vores nye IoT & Data Democenter har i første omgang til formål at hjælpe fysiske detailhandelsbutikker og -kæder til at få overblik over de tekniske muligheder og give dem konkret rådgivning til at vælge de rette løsninger.Hvad kan vi hjælpe jer med?

De fysiske detailhandelsbutikker skal lære af internethandelens viden om kundedata og udnytte de teknologiske muligheder til at observere kundeadfærd ved hjælp af intelligente teknologier.

Big Data og Internet of Things kan give jer nye forretningsmuligheder, samt bedre indsigt i virksomhedens værdikæde og kundeadfærd. Teknologisk Institut har opbygget en solid viden om digital transformation gennem de sidste 10 år, og vi har hjulpet tusindvis at danske virksomheder med digitale og teknologiske løsninger, som har forbedret deres forretning. Således har vi bygget et godt fundament, til at kunne vejlede og rådgive jeres virksomhed om hvilke digitale løsninger og teknologier, der vil være værdiskabende for netop jeres virksomhed og kunder.

 


Ydelser som vi tilbyder

Start et pilotprojekt
Brug data til at optimere kundeoplevelsen

Vil du blive klogere på, hvordan IoT, smart sensors, RFID, AI og Big Data, kan skabe en digital transformation i jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe dig godt på vej.


Klar til at samarbejde?

Er du interesseret i et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte Cathrine Lippert på 72 20 22 73 / cal@teknologisk.dk


Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om IoT & Data Democenter ved at sende en mail til cal@teknologisk.dk hvor du oplyser: Dit navn, stilling, virksomhed og email. Så vil du løbende modtage relevant indhold om IoT & Data Democenter, samt om hvordan din virksomhed kan opnå en bedre konkurrenceevne med nye teknologier og kundeoplevelser.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i det nye IoT & Data Democenter, som åbner i november 2017.

Læs også pressemeddelelsen om IoT & Data Democenter her