IoT & Data Democenter - Big Data eller bare data

Peter Lemcke Frederiksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 74.

Hvad er big data?

IoT & Data Democenter - Big Data eller bare data

Alle taler om at bruge Big Data i deres forretning, men hvor skal du starte?

Om du er bekendt med det eller ej, har I sikkert allerede data liggende i jeres virksomhed, som I kan udnytte i forretningen.

Datamængderne i virksomhederne har nemlig været eksponentielt stigende de seneste 30 år på grund af en øget digitalisering af administration og værdikæder, samtidig med at kunderne er gået online på flere niveauer. Derfor står mange virksomheder med store mængder data om deres forretning og kunder, som i dag muligvis ikke bliver brugt til særligt meget, men som fx kan udnyttes til at optimere produktionen og til at forstå kunder og markeder bedre.  
 

Også "små data"

Big Data - eller bare "data", for der behøver ikke at være tale om kæmpestore datasæt - handler om at indsamle, analysere, dele og udnytte data i virksomheden. Det er relevant for de fleste virksomheder uanset størrelse og branche, og man kan sagtens komme i gang med en overskuelig indsats. Vil du vide mere om hvordan, I kan bruge Big Data i jeres virksomhed i fremtiden? Så står vi klar til at hjælpe.


Læs mere:

Data science - et strategisk værktøj

Big Data Business Academy

Big Data og anvendelse af data i mindre virksomheder