IoT & Data Democenter - Internet of Things

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Hvad er IoT?

IoT & Data Democenter - Internet of Things

Den digitale revolution er i gang, nu kan vores ting tale sammen!

Internet of Things handler om, at fysiske objekter får indbygget sensorer, som kan indsamle data om objekternes og deres omgivelsers tilstand. Via netværk kobles sensorerne sammen med computere, som kan bearbejde de indsamlede data og derved hjælpe os med at overskue, forstå, reagere på og styre verden omkring os - enten manuelt eller automatiseret. 

Internet of Things kan anvendes til alt lige fra lagerstyring, overvågning og automatisering af produktionsmaskineri, sporing af udstyr eller varer, optimering af logistik, klimastyring i bygninger, smarte kundeservices til butikskunder, automatiske sikkerhedssystemer og meget mere. Tilsvarende kan Internet of Things anvendes inden for alle brancher og i virksomheder af alle størrelser.

Fælles for de mange muligheder er, at værdien ligger dér, hvor teknologien giver ny værdifuld indsigt, øger effektiviteten eller højner kvaliteten i virksomheden - eller måske ligefrem muliggør helt nye forretningsmodeller, produkter eller services.

Vi kan hjælpe
Vi hjælper virksomheder - også de mindre - med at udnytte Internet of Things i deres forretning, fx inden for produktion, detailhandel og logistik. Læs mere om, hvad vi kan hjælpe med i de forskellige typer virksomheder:

Produktionsvirksomheder
Detailhandel
Lager og logistik

Vi etablerer Internet of Things-demonstrationscenter
Til konkret at vise, hvordan Internet of Things og de data, som teknologierne kan indsamle, kan bruges i virksomheden, etablerer vi et Internet of Things-demonstrationscenter. I første omgang vil fokus være på Internet of Things i de fysiske butikker i detailhandlen, men på længere sigt vil centeret blive udbygget til også at demonstrere mulighederne i andre brancher som fx produktion, logistik og transport samt medico-industrien. Læs mere om demonstrationscenteret.