IoT & Data Democenter - Internet of Things

Cathrine  Lippert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 73.

Internet of Things handler om, at fysiske objekter får indbygget sensorer, som kan indsamle data om objekternes og deres omgivelsers tilstand.

IoT & Data Democenter - Internet of Things

Nu kan vores ting tale sammen!

Internet of Things (IoT) handler om, at fysiske ting får indbygget sensorer, som kan indsamle data om tingenes og deres omgivelsers tilstand.

Via netværk kobles sensorerne sammen med computere, som kan bearbejde de indsamlede data og derved hjælpe os med at overskue, forstå, reagere på og styre verden omkring os - enten manuelt eller automatiseret. 
 

Mange anvendelsesmuligheder

IoT kan anvendes til alt lige fra lagerstyring, overvågning og automatisering af produktionsmaskineri, sporing af udstyr eller varer, optimering af logistik, klimastyring i bygninger, smarte kundeservices til butikskunder, automatiske sikkerhedssystemer og meget mere. Tilsvarende kan IoT anvendes inden for alle brancher og i virksomheder af alle størrelser.

Fælles for de mange muligheder er, at værdien ligger dér, hvor teknologien giver ny værdifuld indsigt, øger effektiviteten eller højner kvaliteten i virksomheden - eller måske ligefrem muliggør helt nye forretningsmodeller, produkter eller services.


Vi kan hjælpe

Vi hjælper virksomheder - også de mindre - med at udnytte Internet of Things i deres forretning, fx inden for produktion, detailhandel og logistik. Læs mere om, hvad vi kan hjælpe med i de forskellige typer virksomheder:

Produktionsvirksomheder
Detailhandel
Lager og logistik


Læs mere

Overblik og sporbarhed med sensorer og data