IoT & Data Democenter - Kunstig intelligens

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Hvad er AI?

IoT & Data Democenter - Kunstig intelligens

Kunstig intelligens er maskiner, som kan “tænke” selv, lige som en person. Ja som dig.

Et godt eksempel på Kunstig intelligens er IBMs supercomputer Watson, som i dag hjælper tusindvis af virksomheder med at sammenligne og udregne data uden hjælp fra mennesker. Det unikke ved Watson er at maskinen, selv løser evt. udforinger som måtte opstå under analysen. Det er maskiner som Watson, der kan hjælpe din virksomhed med at finde relevante indsigter om fx. dine kunders adfærd ved at gennemgå store mængder data på kort tid. Den data som Watson bearbejder, kan fx komme fra dit ERP system eller IoT devices, som opsamler data gennem sensorer eller kameraer.  

Kunstig intelligens bliver i dag brugt inden for en række brancher og områder fx skatterådgivning, diagnosticering af kræft, it-helpdesks, annoncering og en række forskellige analyseopgaver.

Nye teknologier inden kunstig intelligens fx deep learning gør det muligt at skabe et nyt  sammenspil mellem den fysiske og digitale verden. Robotterne er blevet billigere, og det åbner op for nye forretningsmuligheder, som tidligere ikke har være mulige for de fleste virksomheder.

Vil du vide mere om kunstig intelligens, og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed igang?

 

For yderligere information kontakt Peter Lemcke Frederiksen på plf@teknologisk.dk | +45 7220 2074.