IT i mindre virksomheder

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

IBIZ-center arbejder for at nedbryde barrierer, der begrænser små og mellemstore virksomheders anvendelse af it med det formål at styrke virksomhedernes daglige drift og konkurrenceevne.

Vi tilbyder uvildig information og vejledning via arrangementer.

IT i mindre virksomheder

IBIZ-center er Danmarks eneste innovationscenter for udbredelse af eBusiness (forretnings-it) i små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at effektivisere virksomhedernes daglige drift og derigennem forbedre virksomhedernes konkurrenceevne.


IBIZ-centeret formidler viden om nye og eksisterende it-systemer samt forretningsmuligheder. Derudover understøtter innovationscenteret offentlige initiativer indenfor eBusiness – eksempelvis den fælles offentlige standard for dokumenthåndtering: NemHandel – se mere på www.nemhandel.dk. 

 

Hvad tilbyder vi?

IBIZ-centerets medarbejdere udbreder kvalificeret og uvildig oplysning om udnyttelse af it i små og mellemstore virksomheder. Dvs. oplysning om fx it til økonomistyring, timesagsstyring og ERP samt om nye trends indenfor mobile teknologier, cloud computing, webshop og online markedsføring.


På www.ibiz-center.dk finder du

  • Inspiration til, hvordan du øger omsætningen og effektiviteten i din virksomheder ved at anvende it på en ny og værdiskabende måde, som fx CHP Steel:
    http://www.ibiz-center.dk/cph-steel.html
  • Overblik over it-trends på markedet netop nu, som du kan drage fordel af
  • Vejledning til at finde den rigtige it-rådgiver og –leverandør – se evt.
    http://www.ibiz-center.dk

 

Hvordan kommer vi til dig?

IBIZ-centeret afholder årligt ca. 50 workshops og inspirationsmøder i hele landet. Samles flere virksomheder til et lokalt gå-hjem møde, kommer vi gerne og holder et spændende, uvildigt og gratis foredrag (se evt. www.ibiz-center.dk/gratis-foredrag/oplagsoversigt).

 

Inspiration og vejledning

Som inspiration til anvendelse af it-løsninger, findes der endelig på IBIZ-centerets hjemmeside værdifuld information, vejledninger, tips, leverandørlister, videoer med succeshistorier og selvhjælpsværktøjer til forretningsudvikling.

 

Website

www.ibiz-center.dk

 

E-mail

info@ibiz-center.dk

 

Følg os på Facebook

http://www.facebook.com/IBIZcenter.dk


Følg os på LinkedIn

http://www.linkedin.com/company/ibiz-center---innovationscenter-for-ebusiness

 

Følg os på Twitter

www.twitter.com/IBIZcenter
 

Ring til os

+45 72 20 28 20
Mandag – Torsdag kl. 09.00 – 15.00  / Fredag kl. 09.00 – 14.00

 

Teknologisk Institut
Gregersensvej 5
2630 Taastrup

 

Læs mere

Andre dokumenter