IT i mindre virksomheder

Sanne  Schibsbye

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 51.

IBIZ

IT i mindre virksomheder

IBIZ-Center er Danmarks eneste innovationscenter for udbredelse af eBusiness (forretnings-it) i små og mellemstore virksomheder. Vores mål er at effektivisere virksomhedernes daglige drift og derigennem forbedre virksomhedernes konkurrenceevne.

IBIZ-Centeret formidler viden om nye og eksisterende it-systemer samt forretningsmuligheder. Derudover understøtter innovationscenteret offentlige initiativer indenfor eBusiness – eksempelvis den fælles offentlige standard for dokumenthåndtering: NemHandel – se mere på www.nemhandel.dk. 

Hvad tilbyder vi?
IBIZ-Centerets medarbejdere udbreder kvalificeret og uvildig oplysning om udnyttelse af it i små og mellemstore virksomheder. Dvs. oplysning om fx it til økonomistyring, timesagsstyring og ERP samt om nye trends indenfor mobile teknologier, cloud computing, webshop og online markedsføring.

På www.ibiz-center.dk finder du

  • Inspiration til, hvordan du øger omsætningen og effektiviteten i din virksomheder ved at anvende it på en ny og værdiskabende måde, som fx CHP Steel:
    http://www.ibiz-center.dk/cph-steel.html
  • Overblik over it-trends på markedet netop nu, som du kan drage fordel af
  • Vejledning til at finde den rigtige it-rådgiver og –leverandør – se evt.
    http://www.ibiz-center.dk

Hvordan kommer vi til dig?
IBIZ-Centeret afholder årligt ca. 50 workshops og inspirationsmøder i hele landet. Samles flere virksomheder til et lokalt gå-hjem møde, kommer vi gerne og holder et spændende, uvildigt og gratis foredrag (se evt. www.ibiz-center.dk/gratis-foredrag/oplagsoversigt).

Inspiration og vejledning
Som inspiration til anvendelse af it-løsninger, findes der endelig på IBIZ-Centerets hjemmeside værdifuld information, vejledninger, tips, leverandørlister, videoer med succeshistorier og selvhjælpsværktøjer til forretningsudvikling.

Website
www.ibiz-center.dk

E-mail
info@ibiz-center.dk

Følg os på LinkedIn
http://www.linkedin.com/company/ibiz-center---innovationscenter-for-ebusiness

Følg os på Twitter
www.twitter.com/IBIZcenter
 

Læs mere

Andre dokumenter