Jan Overgaard

Jan  Overgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 22.

Portræt af Jan Overgaard, sektionsleder

Jan Overgaard

Jan er uddannet fra statskundskab ved Aarhus Universitet i 2004 og afsluttede i 2019 en MBA med fokus på strategi, forretningsudvikling og innovation.

Hans team består af 12 dygtige konsulenter, der har hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med innovation og forretningsudvikling, herunder også projekter med digital transformation som omdrejningspunkt.

Jan og hans kolleger hjælper kunder igennem strukturerede forløb – eksempelvis med at facilitere en innovationsproces eller gennemføre innovationsprojekter. Forløbene er strukturerede og bygger på afprøvede metoder og modeller.

Center for Innovation og Digital transformation har udover strategi-, innovation og forretningsudvikling også mulighed for at inddrage kolleger med tekniske kompetencer på tværs af Instituttet. Dermed kan vi hjælpe din virksomhed fra strategibehovsafklaring, over teknologiudvikling til implementering og gevistrealisering.  

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Ikke to dage er ens og i løbet af mine 12 år på Instituttet har jeg arbejdet med mange forskelligartede projekter – dog alle med digital forretningsudvikling som omdrejningspunkt. Derudover motiveres jeg af at arbejde med ledelse og strategi, hvilket jeg har haft rig mulighed for, da jeg har haft personaleansvar siden 2012.  

Hvad er du særligt optaget af?

Digital forretningsudvikling er det område, jeg har arbejdet med igennem de fleste år på Instituttet – også før man begyndte at tale om digital transformation. I de fleste år har jeg i tillæg til dette fokus også arbejdet med forretningsudvikling og innovation, som i mine øjne er de afgørende byggesten, inden man ser på de teknologiske løsninger.  

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at inddrage eksterne partnere og medarbejdere, der hvor det kan give værdi til begge parter. Derudover har jeg et godt blik for at opspore nye muligheder og eksekvere på disse.

............................................................

Jans kernekompetencer

  • Digital transformation
  • Innovation
  • Servitization
  • Strategi og køreplan