Jane Hagelskjær

Jane  Hagelskjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 84.

Jane

Jane Hagelskjær

Som en del af kommunikationsteamet i Idé & Vækst har Jane medansvar for den eksterne kommunikation og markedsføring på både projekter og kommercielle aktiviteter.

Janes kernekompetencer er faglig formidling, online markedsføring, webkommunikation, sociale medier, PR, grafisk arbejde, projektstyring, koordinering og daglig administration.

Derudover er Jane kommunikationsstyrmand på projektet Center for Simplimize, hvor hun sammen med dygtige kolleger planlægger og drifter en lang række kommunikationsaktiviteter.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi jeg har nogle knalddygtige kolleger, som jeg elsker at arbejde sammen med. Det er fantastisk at arbejde et sted som Teknologisk Institut, hvor vores altoverskyggende opgave er at bygge bro mellem forskning og erhvervsliv - mellem det abstrakte og det praksisnære - og få ny teknologi, nye metoder og nyeste viden inden for innovation ud og skabe værdi for vores kunder.

Hvad er du særligt optaget af?

At hjælpe mine kolleger ud over rampen med deres unikke viden og budskaber. Om det er i fagpressen, på LinkedIn, på et webinar, i en nyhedsmail eller et helt femte sted, så ser jeg det som min fornemmeste opgave at sikre et højt niveau for vores fælles kommunikation og formidling.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at tale med og forstå folk og hjælpe dem med at omsætte deres budskaber til noget kommunikativt, som jeg kan planlægge og eksekvere på til vores målgrupper. Der er nok ikke noget, jeg er allerbedst til. Jeg kalder mig selv en 'kommunikativ blæksprutte' - så jeg må være god til at have mange ting i gang på samme tid ;-)