Jørgen Høegh

Jørgen  Høegh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 52.

jørgen

Jørgen Høegh

Jørgen har en baggrund som økonom, hvilket også afspejles i de metodevalg han tager i brug, når han er ude ved vores kunder. Jørgen har stået i spidsen for opbygningen af centrets forretningsområde inden for udvikling, effektivisering og systematisering af kreative og innovative processer.

Jørgen brænder for at integrere borgerinddragelse i kommunale udviklingsprocesser samt skabe åbne innovationsprocesser, hvor der arbejdes med ideudvikling på tværs af virksomheder og organisationer. Ydermere er et af Jørgens store fokusområder brugerdreven innovation i den offentlige sektor.

............................................................

Hvorfor er Idé & Vækst den ideelle arbejdsplads for dig?

Gunnar Gregersen, grundlæggeren bag Teknologisk Institut, har engang sagt: 

"Se fremad, fremad! Aflur den kommende tid de veje, den vil bane for udviklingen, og stil jer så dér, hvor I aner, at Instituttets hjælp bliver fornøden. Vent ikke, at nyt land nås ad gamle, banede veje. Ad ukendte stier og snarveje vil vejen ofte gå”.

Her 100 år efter deler jeg stadig den samme mission om at gå forrest og være med til at udvikle innovationskraften i samfundet og hos den enkelte. Den mulighed har jeg haft hver dag i de 37 år, jeg har været her, og derfor er centret den ideelle arbejdsplads for mig.

Hvad er du særligt optaget af?

At gøre det let at forstå og arbejde med innovation. Innovationsbegrebet udvides/udvikles løbende og kan på samme tid opfattes meget enkelt og meget kompliceret. Ordet betyder i sin enkelhed fornyelse, men jeg synes det er spændende at arbejde med de ”muskler”, der skal trænes for at give os alle mere innovationskraft til at skabe denne fornyelse.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Evnen til at kunne springe i niveauet mellem en opgaves helhed og dens detalje. Det betyder, at jeg hurtigt kan sætte mig ind i en given opgave og forstå den ledelsesmæssige kontekst, som opgaven er stillet i, alt imens jeg er i stand til at fremprovokere nye ideer til at løse den givne opgave.  

............................................................

Mød Jørgen som underviser på disse kurser

Hvordan kan Jørgen hjælpe dig?

Sådan har Jørgen hjulpet andre kunder

Artikler og publikationer