Kalibrering og måleteknik - Sensorer, sensornetværk og fjernkommunikation

Peter Friis Østergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 88.

Billede af iphone

Kalibrering og måleteknik - Sensorer, sensornetværk og fjernkommunikation

Fremskridt inden for sensorteknologi, mikroprocessorer, trådløs kommunikation og intelligente algoritmer har gjort, at det aldrig har været nemmere og mere omkostningseffektivt at gøre produkter intelligente. Måling er blevet en essentiel katalysator for nye intelligente produkter og tjenester til den industrielle og private sektor. Det kan dog blive en dyr udvikling, hvis hver enkelt virksomhed går i gang med at ”opfinde den dybe tallerken” især for små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder derfor at hjælpe med at få indblik i teknologien og forretningsperspektivet bag smarte og intelligente sensorer, sensornetværk og datakommunikation.    

Med vores erfaring inden for mobiltelefoni, målinger af mobildækning og trådløse teknologier kan vi som uvildig partner hjælpe med at give et reelt billede af, hvilke bredbåndskapaciteter der tilbydes. Vi hjælper med at planlægge målekampagner, og sikrer at I måler de rigtige steder vha. de rigtige parametre.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om valg af hensigtsmæssigt sensorteknologi
  • Integration af sensorer i et sensornetværk
  • Implementering af sensorer i produkter
  • Fjernkommunikation og kommunikationsprotokoller
  • Usikkerhedsanalyse og præsentation af måledata
  • Kurser inden for fjernkommunikation og kommunikation mellem måleudstyr.

WInd Estate A/S

Case: Wind Estate A/S

Produkt: Nye metoder til analyse skaber nye driftsmuligheder

Løsning: Virksomheden Wind Estate A/S ejer og driver ca. 400 vindmøller. Teknologisk Institut har hjulpet med at afdække potentialet og konkrete anvendelsesmuligheder i firmaets database med en årelang historik af detaljerede driftsdata for samtlige møller.

Læs hele casen her

Vi forventer at vi meget hurtigere vil kunne identificere møller, som ligger uden for normalen og sikre en meget hurtigere udbedring af tekniske fejl og mere målrettet service- og montørarbejde. Med øget produktion og lavere driftsomkostninger til følge

- Dan Müller, Teknologichef hos Wind Estate A/S

Cases